Biksemad med rødbeder, æg og sprøde rugbrøds chips 2 – 3 personer Ingredienser: 4 – 5 kartofler/rest fra dagen før Olie Salt 1 lille svinemørbrad, ca. 300 gram/rest af flæskesteg,… [Læs videre]
Kategori: Hovedretter
Lasagne party ring 4 personer Ingredienser: 250 gram friske lasagneplader 500 gram hakket oksekød 1 finthakket løg 1 dåse tomatpure 1 okse bouillon terning 1 1/2 dl vand Salt, peber… [Læs videre]
Mørbrad i karry sauce med porrer og nudler 3 – 4 personer Ingredienser: 1 svinemørbrad 1½ porrer Olie Salt og peber Evt. chili (valgfrit) 150 gram nudler ½ liter færdig… [Læs videre]
Spinat pandekager med kylling, grønt og yoghurtdressing 2 – 3 personer Ingredienser: Spinat pandekager: 1,5 dl mælk 100 gram mel 2 små æg 50 gram frisk babyspinat 1/2 tsk groft… [Læs videre]
Hakkebøf med spejlæg 2 personer Ingredienser: 500 gram hakket oksekød 4 skiver bacon Salt og peber 2 æg Syltede hakkede drueargurker eller rødbeder Tandstikker til fastgørelse Fremgangsmåde: Form 2 hakkebøffer… [Læs videre]
Laksetærte – passer til tærteform på 20 cm 2 personer (hovedret) 4 personer (forret/frokostret) Ingredienser: Dej: 15 g koldt smør 100 g mel 100 g kvark/græsk youghurt ¼ tsk salt… [Læs videre]
Frikadeller – uden brug af fedtstof til stegning 4 personer Ingredienser: 500 gram hakket kalv og flæsk, magert 1 æg 1 dl mælk 1 finthakket løg ½ dl rasp 1… [Læs videre]
Herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern 2 personer Ingredienser: 2 herregårdskoteletter Olie Salt og peber 6 kartofler 1 stor rødbede Olie Timian Salt Udstyr: dobbeltlayer rack for at tilberede det hele… [Læs videre]
Mørbrad med pesto, ricotta og champignon fyld 2 – 3 personer Ingredienser: 1 svinemørbrad 3 spsk ricotta (kan erstattes af friskost) 2 spsk grøn pesto Salt og peber 200 gram… [Læs videre]
Pizza med spinat og artiskokker Til en stor pizza Ingredienser: Olivenolie 1/2 rulle pizzadej færdigkøbt (eller hjemmelavet dej) 200 gram frisk spinat 1 fed hvidløg 50 gram revet mozzarella 50… [Læs videre]