Balsamico marineret kylling med æbler og sprøde bønner

Balsamico marineret kylling med æbler og sprøde bønner

Balsamico marineret kylling med æbler og sprøde bønner

Balsamico marineret kylling med æbler og sprøde bønner

2 personer

Ingredienser:

2 styk kyllingebryst (ca. 450 gram)

Marinade:
1½ dl rød balsamico
1 stor spsk honning
1 spsk olivenolie
½ spsk knust chiliflager
1 spsk timian
1 spsk rosmarin
Salt og peber
Evt. hvidløg

1 rødt æble
10 styk cherrytomater
Salt og peber
Olivenolie

250 gram frosne grønne bønner

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Kom marinaden sammen med kyllingebrysterne i en pose og lad det stå og trække i køleskabet minimum 30 minutter.

Vask og skær det røde æble ud i tern. Lad skrællen blive på. Skyl cherrytomaterne. Læg æbler og tomater i en AF beholder/pande og spray med lidt olie. Krydr med salt og peber. Sæt det i kold AF og giv 10 minutter ved 180 grader.

Læg de frosne bønner ovenpå æblerne og tomaterne. Herefter lægges de marinerede kyllingebryster og marinaden hældes ovenpå det hele.

Sæt i gang med 180 grader i 14 minutter. Vend herefter kyllingebrysterne og giv 14 minutter mere. Der kan være lidt forskel på tilberedelsestiden – alt efter hvilken beholder/skål eller pande du bruger.

Kernetemperaturen i kyllingebrysterne skal være 77 grader før de er tilberedt nok. Mål eventuelt med et madtermometer.

Server evt. med lidt ris, men retten kan sagtens spises uden ekstra tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *