6 personer 20 g smør½ dl mælk15 g gær –1 lille æg2 tsk. sukker1 knsp. salt¼ tsk. kardemomme150 g hvedemel –Fedtstof til formen –Remonce50 g smør75 g brun farin –DesudenOvnfast… [Læs videre]
Kategori: Bagværk
Rugbrød Til 2 små rugbrød eller 1 stort – 25 g gær 6 dl vand 20 g rugbrødssur (tørret rugbrødssurdej) – 75 g hørfrø 75 g blanding af græskar- og… [Læs videre]
Hurtige pølsehorn 6 – 8 pølsehorn 1 rulle pølsehornsdej til 6 eller 8 pølsehorn Evt. ketchup 6 – 8 brunchpølser (eller f.eks. wienerpølser, frankfurtere eller røde pølser skåret til i… [Læs videre]
2 små franskbrød eller 1 stort 30 g smør 25 g gær 3 dl mælk 10 g hvedesur (kan undlades) – 1 spsk. sukker/honning 1 tsk. salt 400 g hvedemel… [Læs videre]
Rabarber crumble 4 personer 250 g rabarber 50 g sukker 1 tsk. vaniljesukker – 50 g finvalset havregryn 50 g hvedemel 60 g sukker 1 tsk. vaniljesukker 50 g kold… [Læs videre]
Hvidløgssnegle 12 styk 25 g gær 2 dl. vand 50 g smør 1 tsk. sukker eller honning 1 tsk. salt 350 g hvedemel Fyld 75 g persillesmør (købt færdig i… [Læs videre]
Koldhævede poseboller Fri for ekstra skål i opvasken og klistrede fingre. Perfekte også til camping. Det hele blandes i posen og klemmes direkte ud 8 stk. 4 dl. vand 15… [Læs videre]
Multi kage Grundopskrift på en kage, der kan varieres med forskelligt fyld og toppings. Jeg har brugt friske hindbær, marcipan og mørk chokolade i denne version 8 personer Ingredienser: Grundopskrift… [Læs videre]
Focaccia brød med dekoration Til 1 focaccia brød Ingredienser: Dej: 2½ dl vand 25 gram gær ½ dl olivenolie 1 stor tsk. groft salt 3 store spsk. revet parmasan Ca…. [Læs videre]
Fastelavnsboller med creme Til ca. 9 fastelavnsboller Ingredienser: 1 dl mælk 25 gram gær 125 gram blødt smør 1 æg 4 spsk. sukker Ca. 350 gram mel – Creme: 5… [Læs videre]