Om airfrying

 

Den unikke teknologi i en airfryer gør, at du kan lave retter, som normalt kræver tilsætning af meget fedt, på en sundere måde. Lav dine yndlingsretter som f.eks. frikadeller, friturestegte kyllingelår eller lækre pommes frites med kun lidt eller slet ingen olie. Den varme, hurtigt cirkulerende luft gør, at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Du får hele 80 % mindre fedt med en airfryer set i forhold til pommes frites, som er tilberedt i en almindelig frituregryde. Desuden bliver der betydeligt mindre mados i køkkenet, set i forhold til når du steger eller frituresteger normalt.

Når du normalt frituresteger med olie smager maden af mere og får en sprød stegeskorpe. En airfryer genskaber den samme proces ved hjælp af hurtigt cirkulerende varm luft i stedet for olie. Lav gratinerede retter, pommes frites eller stegte fiskefileter med kun lidt eller slet ingen olie. Nu behøver du ikke længere at vælge mellem sundt eller lækkert!

Teknologien i en airfryer er perfekt til tilberedning af retter, som normalt kræver tilsætning af olie for at smage godt. Nu kan du lave dem med brug af betydeligt mindre fedt. Ud over at lave lækre varme retter kan du også bruge airfryer som en bageovn, opvarmning af rester og rundstykker.

Airfryeren har en meget kort opvarmningstid og giver altid et fantastisk saftigt resultat. I de fleste af mine opskrifter opvarmer jeg ikke airfryeren, men starter fra kold og giver bare et par minutter mere. Det vil være nævnt i mine opskrifter, hvis jeg forvarmer airfryeren.

Man kan lave alt, hvad man tidligere har brugt sin ovn eller frituregryde til. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

philips airfryer xl