Herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern 2 personer Ingredienser: 2 herregårdskoteletter Olie Salt og peber 6 kartofler 1 stor rødbede Olie Timian Salt Udstyr: dobbeltlayer rack for at tilberede det hele… [Læs videre]
Kategori: Hovedretter
Mørbrad med pesto, ricotta og champignon fyld 2 – 3 personer Ingredienser: 1 svinemørbrad 3 spsk ricotta (kan erstattes af friskost) 2 spsk grøn pesto Salt og peber 200 gram… [Læs videre]
Pizza med spinat og artiskokker Til en stor pizza Ingredienser: Olivenolie 1/2 rulle pizzadej færdigkøbt (eller hjemmelavet dej) 200 gram frisk spinat 1 fed hvidløg 50 gram revet mozzarella 50… [Læs videre]
Kalve cordon bleu 2 personer Ingredienser: 2 store kalve schnitzler 4 stykker skinke 2 blokke emmentaler ost Salt og peber mel 1 pisket æg Panko rasp Fremgangsmåde: Bank schnitzlerne flade,… [Læs videre]
Lasagne lommer Til 3 personer – 6 lommer Ingredienser: 250 gram friske lasagneplader 500 gram hakket oksekød 1 løg 1 dåse tomatpure 1 okse bouillon terning 1 1/2 dl vand… [Læs videre]
Hasselbagt kylling 4 personer Ingredienser: 4 stk store kyllingebryst 100 gram frisk spinat 100 gram ricotta Salt, peber, røget paprika Olivenolie Fremgangsmåde: Skær riller i kyllingebrysterne uden at skære igennem…. [Læs videre]
Mexicansk cheeseburger 4 personer Ingredienser: 500 gram hakket oksekød 1 hakket løg 1 håndfuld knuste tortilla chips 1 brev taco/burrito krydderi 1 fintsnittet chili 1 æg 4 skiver cheddar ost… [Læs videre]
Fyldt hakkebøf med pikantost og løg 2 personer Ingredienser: 400 – 500 gram hakket magert oksekød 150 gram pikantost med løg og krydderurter 1 finthakket rødløg 4 skiver bacon Salt… [Læs videre]
Indbagt oksefars med spinat og champignon 4 personer Ingredienser: 8 plader butterdej 500 gram hakket oksekød max 12% fedt 500 gram champignoner 1 lille dåse koncentreret tomatpure 1 dl vand… [Læs videre]
Pizza med spinat, kartofler og røget skinke 2 personer (2 pizzaer) Ingredienser: 1 færdig pizzadej 1 glas rød pesto 100 gram frisk spinat 1 kugle mozzarella 1 pakke røget skinke/parmaskinke… [Læs videre]