Biksemad med rødbeder, æg og sprøde rugbrøds chips
2 – 3 personer
Ingredienser:
4 – 5 kartofler/rest fra dagen før
Olie
Salt
1 lille svinemørbrad, ca. 300 gram/rest af flæskesteg, oksesteg eller lign.
1 stort løg
Olie
timian
Salt og peber
4 æg
Server med rødbeder, soya og evt. rugbrøds chips
Du finder opskriften på rugbrøds chips her https://airfryeropskrifter.dk/rugbroeds-chips/
Fremgangsmåde, hvis man ikke har rester fra dagen i forvejen:
Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Bland dem med lidt olie og salt. Kommes i kold AF kurv og giv 8 minutter ved 180 grader. Ryst halvvejs.
Mørbraden afpudses og skæres i tern. Blandes med finthakket løg, olie, salt og timian i en skål.
Bland mørbrad tern, løg og kartofler i AF kurven/panden.
Sæt i gang fra kold AF med 180 grader i 15 minutter. Ryst undervejs et par gange.
Udklæk æggene over biksemaden og giv ca. 7 – 8 minutter mere.
Server med rødbeder, soya og rugbrøds chips
Fremgangsmåde, hvis man har rester af kartofler og steg/kød:
Skær kartofler og kød ud i tern. Bland med finthakket løg, lidt olie, salt, peber og timian og læg det hele i AF kurven/panden.
Sæt i gang fra kold AF med 180 grader i 8 minutter. Ryst undervejs et par gange.
Udklæk æggene over biksemaden og giv ca. 7 – 8 minutter mere.