Biksemad med rødbeder, æg og sprøde rugbrøds chips

Biksemad med rødbeder, æg og sprøde rugbrøds chips

Biksemad med rødbeder, æg og sprøde rugbrøds chips

Biksemad med rødbeder, æg og sprøde rugbrøds chips

2 – 3 personer

Ingredienser:

4 – 5 kartofler/rest fra dagen før
Olie
Salt

1 lille svinemørbrad, ca. 300 gram/rest af flæskesteg, oksesteg eller lign.
1 stort løg
Olie
timian
Salt og peber

4 æg

Server med rødbeder, soya og evt. rugbrøds chips

Du finder opskriften på rugbrøds chips her https://airfryeropskrifter.dk/rugbroeds-chips/

 

Fremgangsmåde, hvis man ikke har rester fra dagen i forvejen:

Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Bland dem med lidt olie og salt. Kommes i kold AF kurv og giv 8 minutter ved 180 grader. Ryst halvvejs.

Mørbraden afpudses og skæres i tern. Blandes med finthakket løg, olie, salt og timian i en skål.

Bland mørbrad tern, løg og kartofler i AF kurven/panden.

Sæt i gang fra kold AF med 180 grader i 15 minutter. Ryst undervejs et par gange.

Udklæk æggene over biksemaden og giv ca. 7 – 8 minutter mere.

Server med rødbeder, soya og rugbrøds chips

Fremgangsmåde, hvis man har rester af kartofler og steg/kød:

Skær kartofler og kød ud i tern. Bland med finthakket løg, lidt olie, salt, peber og timian og læg det hele i AF kurven/panden.

Sæt i gang fra kold AF med 180 grader i 8 minutter. Ryst undervejs et par gange.

Udklæk æggene over biksemaden og giv ca. 7 – 8 minutter mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *