Velkommen!

Velkommen til airfryeropskrifter.dk!

En side hvor du finder airfryer opskrifter på dansk med billeder, fremgangsmåde og nogle gange en lille video. Opskrifterne kan også sagtens anvendes, hvis du har en multifryer eller en varmluftsfriture. Hvis du ikke har nogle af maskinerne, kan alle opskrifter sagtens laves i enten ovn eller på komfur, dog vil tider og temperaturer være anderledes end i mine opskrifter.

I 2017 startede jeg madbloggen her, som i dag er den største danske airfryerblog. Siden har jeg startet virksomheden Airfryeruniverset, hvor jeg som forfatter har udgivet de første to trykte airfryer opskriftsbøger i både Danmark og Sverige. Bøgerne kan købes i min webshop her på hjemmesiden

Lidt om min historie

Jeg bor med min mand Søren og vores 2 små hunde i Grindsted, hvorfra jeg driver min blog og virksomhed. Mine store hobbyer er madlavning, familie, campingliv og mine elskede hunde.

Anskaffede min første airfryer i sommeren 2017, fordi jeg ville have en nem lille køkkenmaskine til min campingvogn. Blev hurtigt grebet af teknologien og dens muligheder, så anskaffede mig så en større airfryer hjem til. Så kunne der blive eksperimenteret med forskellige retter. Da jeg gerne ville kunne lave flere ting på en gang og til flere personer – ja så måtte jeg anskaffe mig en airfryer mere. Nu er den lille airfryer i campingvognen skiftet ud med en stor og her hjemme har jeg efterhånden adskillige airfryere, som jeg bruger til at teste opskrifter af i.

Har søgt på nettet efter airfryer opskrifter på dansk for at blive inspireret, men der findes ikke rigtig noget, og de eksisterende apps er på engelsk. Da vi har en anden madkultur end f.eks. USA og de asiatiske lande, fik jeg den ide at oprette min egen Facebook side med airfryer opskrifter på dansk og nu min egen hjemmeside. Til min Facebook side er der tilknyttet en lukket gruppe, hvor medlemmer kan hjælpe og inspirere hinanden. Link til mine sider på diverse sociale medier finder du nederst på denne side.

Jeg bliver inspireret mange steder fra og får hele tiden nye ideer til opskrifter, jeg bare må prøve i airfryeren. En opskrift starter tit med et billede i mit hovedet om, hvordan jeg gerne vil have det færdige resultat skal se ud på tallerkenen – og så arbejder jeg mig frem til at få opskriften skruet sammen derefter. Så tester jeg det i min airfryer og finder frem til tider og grader. Der er tit stor forskel på de grader og tid, retterne skal have i en almindelig ovn eller komfur, til den tid det tager i en airfryer.

Håber at mine retter kan inspirere dig, og du er meget velkommen til at spørge/kommentere på dem med alt fra ris til ros eller variationer via kommentarfeltet under pågældende indlæg. På den måde kommer kommentarer eller spørgsmål også bedre de andre læsere til gode.

For andre henvendelser kan du sende mig en mail via kontaktformularen.

Alle blogindlæg skrives selvfølgelig af mig personligt, ligesom jeg selv fotograferer alle mine billeder.

Del meget gerne på de sociale medier, så andre kan få kendskab til airfryer opskrifter på dansk.

Facebook side:  https://www.facebook.com/airfryeropskrifter.dk/

Facebook gruppe (lukket gruppe): https://www.facebook.com/groups/490103051349214/

Instagram: https://www.instagram.com/airfryeropskrifter.dk/

YouTube kanal: https://m.youtube.com/channel/UCNs79fYIfh9kql_jUTzbvLw

Pinterest: https://www.pinterest.dk/airfryeropskrifterdk/

Jeg ønsker dig happy airfrying!

Tak fordi du kiggede forbi min side.

Mange hilsner Britt

www.airfryeropskrifter.dk

Siden drives og ejes af: Airfryeruniverset v/Britt Andersen, CVR 40999167, Kolstrupvej 24, 7200 Grindsted, telefon 31209992

airfryeropskrifter.dk