Mørbrad i karrysauce med porrer og nudler

Mørbrad i karrysauce med porrer og nudler

Mørbrad i karrysauce med porrer og nudler

Mørbrad i karry sauce med porrer og nudler

3 – 4 personer

Ingredienser:

1 svinemørbrad
1½ porrer
Olie
Salt og peber
Evt. chili (valgfrit)

150 gram nudler

½ liter færdig karry sauce

Evt. friske krydderurter til pynt

Fremgangsmåde:

Afpuds mørbraden og skær den ud i strimler.

Skær porrerne i skiver og bland med mørbrad, salt, peber og lidt olie i en skål.

Læg blandingen i kold AF kurv og sæt i gang med 200 grader i 13 minutter. Ryst kurven undervejs.

De tørrede nudler kommes i kogende vand imens og tilberedes som anført på posen.

Tag kurven ud og læg mørbrad blandingen i en ovnfast skål, der passer i din AF kurv . Tilsæt nudler og karrysaucen og rør godt rundt.

Sæt den ovnfaste skål i din AF kurv og sæt i gang fra kold AF med 180 grader i 15 minutter. Rør flere gange undervejs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *