• Webshop
  • Velkommen!
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Brunch
    • Snacks
    • Frokostretter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Tilbehør
    • Desserter
  • Om airfrying
  • Tips og tricks
  • Kontakt
Spring til indhold

Airfryeropskrifter.dk

Sundere og hurtigere madlavning med mindre fedt

  • Webshop
  • Velkommen!
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Brunch
    • Snacks
    • Frokostretter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Tilbehør
    • Desserter
  • Om airfrying
  • Tips og tricks
  • Kontakt

Kategori: Forretter

Bruschetta med ricotta creme og bagte tomater

Bruschetta med ricotta creme og bagte tomater

af Britt på juni 16, 2022juni 17, 2022 i Brunch, Forretter, Snacks

Bruschetta med ricotta creme og bagte tomater Til 4 styk bruschetta Ingredienser: 4 skiver godt brød God olivenolie – 250 gram cocktailtomater, evt. på stilk Olivenolie Salt – 1 dl…. [Læs videre]

Blinis med laks, radiser og rygeostecreme

af Britt på februar 14, 2022februar 15, 2022 i Forretter, Frokostretter

Blinis med laks, radiser og rygeostecreme 7 styk blinis Ingredienser: Blinis dej: 100 gram hvedemel 1 tsk. bagepulver Lidt salt 2 æg ½ dl mælk Lidt fedtstof til silikoneformen Rygeostecreme:… [Læs videre]

Snoede brød med røget laks og spinat (laksesnurrer)

af Britt på oktober 26, 2021november 3, 2021 i Forretter, Frokostretter, Snacks

Snoede brød med røget laks og spinat (laksesnurrer) Til 10 – 12 styk laksesnurrer Ingredienser: 1 færdig pizzadej 240 gram røget laks 80 gram frisk baby spinat 200 gram friskost… [Læs videre]

Butterdejssnegle med laks, spinat og flødeost

Butterdejssnegle med laks, spinat og flødeost

af Britt på december 28, 2020december 28, 2020 i Forretter, Snacks

Butterdejssnegle med laks, spinat og flødeost Til 8 styk Ingredienser: 1 pakke butterdej fra frost (6 plader) – 75 gram flødeost naturel 2 håndfulde frisk baby spinat 125 gram varmrøget… [Læs videre]

Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola

Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola

af Britt på april 30, 2019april 30, 2019 i Forretter, Hovedretter, Tilbehør

Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola Til 4 personer Ingredienser: Rester af hjemmelavede kogte ravioli fra dagen før/eller kogte færdig købte raviolier… [Læs videre]

Mini taco cups med chili con carne (eller anden rest kødsauce)

Mini taco cups med chili con carne (eller anden rest kødsauce)

af Britt på april 11, 2019april 11, 2019 i Forretter, Frokostretter, Snacks

Mini taco cups med chili con carne (eller anden rest kødsauce) Til 8 styk Ingredienser: 2 store hvede tortillas Ca. 300 gram chili con carne (eller anden rest kødsauce) 1… [Læs videre]

Tærte med grønne asparges, hytteost og parmesan serveret med bacon og tomater

Tærte med grønne asparges, hytteost og parmesan serveret med bacon og tomater

af Britt på april 4, 2019april 4, 2019 i Forretter, Hovedretter

Tærte med grønne asparges, hytteost og parmesan serveret med bacon og tomater Til 2 personer som hovedret (eller til 4 personer som frokostret) Ingredienser: Tærtedej: 15 gram smør 100 gram… [Læs videre]

Spicy tortilla wraps med kylling, spidskål, avokado, lime og koriander dressing

Spicy tortilla wraps med kylling, spidskål, avokado, lime og koriander dressing

af Britt på januar 15, 2019 i Forretter, Hovedretter

Spicy tortilla wraps med kylling, spidskål, avokado, lime og koriander dressing Til 4 personer Ingredienser: 4 store tortillas 600 – 650 gram kylling inderlår 2 spsk. olie 1 spsk. røget… [Læs videre]

Mini pizza snacks med skinke, tomat og mozzarella

Mini pizza snacks med skinke, tomat og mozzarella

af Britt på januar 8, 2019januar 8, 2019 i Brunch, Forretter, Snacks

Mini pizza snacks med skinke, tomat og mozzarella Til ca. 32 styk pizza snacks Ingredienser: 1 færdig pizzadej med tilhørende pizza/tomat sauce 1 pakke skinkestrimler 1 pose revet mozzarella Oregano… [Læs videre]

Ristede rugbrødstrekanter med røget laks, rygeostecreme og kaviar

af Britt på december 29, 2018 i Forretter

Ristede rugbrødstrekanter med røget laks, rygeostecreme og kaviar Til 4 personer Ingredienser: 150 gram røget laks 2 skiver groft rugbrød Olie 175 gram rygeost 2 spsk. cremefraiche, 18 % 1… [Læs videre]

Navigation til indlæg

Side 1 Side 2 Side 3

SUPER GODT TILBUD!

Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2
Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2

Cosori Premium rød

Cosori premium rød
(annonce)

SUPER GODT TILBUD!

Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2
Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2

Nyhedsbrev

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram
YouTube channel
YouTube channel
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon

SUPER GODT TILBUD!

Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2
Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2

Copyright © 2022 Airfryeropskrifter.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
Fooding tema af FRT
airfryeropskrifter.dk anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website, måle statistik, huske indstillinger og målrette annoncer. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du er indforstået med det. Cookie indstillingerOK
Privatlivs -og cookiepolitik
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er lige så vigtige for udførelsen af grundlæggende funktioner på webstedet. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Necessary
Altid aktiveret
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
GEM & ACCEPTÈR