Broccoli skåle med pesto kylling og yoghurt dressing

Broccoli skåle med pesto kylling og yoghurt dressing

Broccoli skåle med pesto kylling og yoghurt dressing

Broccoli skåle med pesto kylling og yoghurt dressing

2 personer

Ingredienser:

500 gram broccoli
50 gram parmesan
2 små æg
1 ½ spsk olie
Fedtstof til smøring af forme

Fyld:
450 gram kylling i tern
Salt og peber
Olie
½ glas grøn pesto

Pynt:
Finthakket persille
Cocktailtomater

Dressing:
1½ dl græsk yoghurt, 2%
1½ spsk sød chilisauce

Fremgangsmåde:

Skær små buketter af broccolien og kom broccoli buketterne, parmesan, æg og olie i en foodprocessor og finthak det til en slags grov klæbrig dej.

Kom broccoli blandingen i 4 smurte ramakiner eller silicone forme. Form en fordybning med fingrene i skålene, således at der stadig er lidt bund og dejen går lidt op af siderne, så det ligner en skål.

Forvarm din AF til 160 grader. Sæt herefter broccoli skålene i kurven og giv 22 minutter. Skålene tages ud til afkøling.

Vend kyllinge ternene i olie, salt og peber. Læg dem i kold AF kurv/pande og giv 13 minutter ved 180 grader.

Tilsæt pesto (hvis ikke du har en AF pande, skal du bruge en skål eller springform) og giv kyllinge blandingen 180 grader i 3 minutter (5 minutter hvis du hældt blandingen i en skål/springform).

Tag forsigtigt broccoli skålene ud af formene og fordel kyllinge pesto blandingen heri.

Pynt med persille og cocktailtomater.

Server med yoghurt dressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *