Spinat pandekager med kylling, grønt og yoghurtdressing

Spinat pandekager med kylling, grønt og yoghurtdressing

Spinat pandekager med kylling, grønt og yoghurtdressing

Spinat pandekager med kylling, grønt og yoghurtdressing

2 – 3 personer

Ingredienser:

Spinat pandekager:

1,5 dl mælk
100 gram mel
2 små æg
50 gram frisk babyspinat
1/2 tsk groft salt
10 gram smør til stegning

Fyld:

2 stk fersk kyllingebryst
Lidt olie
Krydderi efter ønske
50 gram babyspinat
150 gram revet mozzarella

Salat fyld:

Cocktailtomater i halve
Frisk hakket grøn chili
Små peberfrugter i skiver
Hakket rødløg

Dressing:

2 dl græsk yoghurt, 2%
3 spsk sød chilisauce

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser til spinat pandekagerne i ca 1 minut i en blender og tilbered 4 pandekager på panden.

Spray kyllingebrysterne med lidt olie og krydr dem.

Læg dem i kold AF kurv/pande og sæt i gang med 22 minutter på 180 grader.

Tag dem ud på en tallerken og riv kyllingekødet fra hinanden med to gafler.

Fyld spinatblade, mozzarella og kylling på den ene halvdel af en spinat pandekage. Lav 2 af gangen og fold dem sammen og læg dem i AF kurv/pande og giv 3 minutter ved 180 grader.

Fyld derefter de varme pandekager med de friskhakkede grøntsager.

Server med kold yoghurtdressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *