Spinat pandekager med kylling, grønt og yoghurtdressing
2 – 3 personer
Ingredienser:
Spinat pandekager:
1,5 dl mælk
100 gram mel
2 små æg
50 gram frisk babyspinat
1/2 tsk groft salt
10 gram smør til stegning
Fyld:
2 stk fersk kyllingebryst
Lidt olie
Krydderi efter ønske
50 gram babyspinat
150 gram revet mozzarella
Salat fyld:
Cocktailtomater i halve
Frisk hakket grøn chili
Små peberfrugter i skiver
Hakket rødløg
Dressing:
2 dl græsk yoghurt, 2%
3 spsk sød chilisauce
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienser til spinat pandekagerne i ca 1 minut i en blender og tilbered 4 pandekager på panden.
Spray kyllingebrysterne med lidt olie og krydr dem.
Læg dem i kold AF kurv/pande og sæt i gang med 22 minutter på 180 grader.
Tag dem ud på en tallerken og riv kyllingekødet fra hinanden med to gafler.
Fyld spinatblade, mozzarella og kylling på den ene halvdel af en spinat pandekage. Lav 2 af gangen og fold dem sammen og læg dem i AF kurv/pande og giv 3 minutter ved 180 grader.
Fyld derefter de varme pandekager med de friskhakkede grøntsager.
Server med kold yoghurtdressing