Hakkebøf med spejlæg

Hakkebøf med spejlæg

Hakkebøf med spejlæg

Hakkebøf med spejlæg

2 personer

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød
4 skiver bacon
Salt og peber
2 æg
Syltede hakkede drueargurker eller rødbeder

Tandstikker til fastgørelse

Fremgangsmåde:

Form 2 hakkebøffer og udhul bøfferne med en dåse, glas eller lign.

Fastgør et par skiver bacon omkring hver og fastgør med et par tandstikker.

Spray med lidt olie og krydr med salt og peber.

Kom i kold airfryer kurv/pande og start med 10 minutter ved 180 grader.

Kom et rå æg i midten og giv yderligere 8 minutter.

Pynt med syltede hakkede drueargurker eller hakkede rødbeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *