Herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern
2 personer
Ingredienser:
2 herregårdskoteletter
Olie
Salt og peber
6 kartofler
1 stor rødbede
Olie
Timian
Salt
Udstyr: dobbeltlayer rack for at tilberede det hele samtidig
Fremgangsmåde:
Skræl kartofler og rødbede og skær dem i tern (ca. 1 x 1 cm). Læg dem i en skål og bland med lidt olie, salt og timian.
Læg rødbede og kartoffeltern i AF kurv og sæt i gang med 5 minutter ved 200 grader. Ryst kurven.
Koteletterne sprayes med olie og krydres med salt og peber.
Sæt dobbeltlayer racken i AF kurven ovenpå rødbede og kartoffelternene og læg koteletterne øverst.
Giv 8 minutter ved 200 grader. Tag racken op af kurven og ryst kurven. Vend herefter koteletterne og sæt racken ned i kurven igen og giv 8 minutter mere.
Server evt. med lidt kold bearnaise sauce