Pizza med spinat og artiskokker
Til en stor pizza
Ingredienser:
Olivenolie
1/2 rulle pizzadej færdigkøbt (eller hjemmelavet dej)
200 gram frisk spinat
1 fed hvidløg
50 gram revet mozzarella
50 gram revet emmentaler
100 gram artiskokhjerter
1 spsk revet parmesan
Oregano
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær pizzadejen til, så den passer til din AF kurv (kom bagepapir i bunden af kurven eller kom den i din bagepande. Pensl med lidt olie og prik dejen med en gaffel.
Sæt i kold AF og forbag bunden med 4 minutter ved 185 grader. Vend bunden og pensl den anden side og giv 2 minutter mere.
Steg spinaten i en pande med lidt olie og tilsæt et presset hvidløg indtil spinaten er reduceret i ca. 2 – 3 minutter. Sæt panden til side.
Fordel revet mozzarella og emmentaler på pizzabunden og top med spinat og artiskok.
Drys med parmesan, oregano, salt og peber. Spray med lidt olivenolie.
Sæt i kold AF og giv 9 minutter ved 175 grader.