Hasselbagt kylling

Hasselbagt kylling

Hasselbagt kylling

Hasselbagt kylling

4 personer

Ingredienser:

4 stk store kyllingebryst
100 gram frisk spinat
100 gram ricotta
Salt, peber, røget paprika
Olivenolie

Fremgangsmåde:

Skær riller i kyllingebrysterne uden at skære igennem.

Svits i lidt olivenolie spinaten på en pande indtil væden er væk og tilsæt ricotta og rør det hele sammen. Lad blandingen afkøle lidt.

Fyld rillerne i kyllingebrysterne med spinat blandingen og krydr med salt, peber og røget paprika.

Kom kyllingebrysterne i kold AF pande/kurv og giv 22-24 minutter (afhængig af størrelse) ved 180 grader.

Kernetemperaturen skal være 75 grader, så mål evt efter med et termometer.

Ricotta kan erstattes af flødeost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *