Lasagne lommer

Lasagne lommer

Lasagne lommer

Lasagne lommer

Til 3 personer – 6 lommer

Ingredienser:

250 gram friske lasagneplader

500 gram hakket oksekød
1 løg
1 dåse tomatpure
1 okse bouillon terning
1 1/2 dl vand
Salt, peber og oregano
Olivenolie

250 gram ricotta
100 gram revet mozarella
2 spsk parmesan
1 æg

Persille til pynt

Fremgangsmåde:

Kog lasagnepladerne i 4 minutter og læg dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen.

Hak og svits løget i lidt olivenolie og tilsæt kød, pure, bouillon, vand og krydderier. Lad det simre i 10 minutter.

Rør osteblandingen af ricotta, mozzarella, parmesan og æg.

Hæld vandet fra lasagnepladerne og kom en skefuld osteblanding på midten.

Læg en lasagneplade ovenpå på tværs, så der dannes et kryds. Kom en skefuld kødsauce ovenpå. Og fold firkanten sammen ved at starte fra venstre og fold alle kanter ind over mod urets retning. Fold den sidste flap ind under, den du startede med. Hæft med lidt tandstikker for at holde sammen på det. Kom en skefuld osteblanding ovenpå.

Læg 2 styk lommer i kold AF pande/kurv og giv 9 minutter ved 180 grader.

Når alle er tilberedt kan de nemt varmes op samlet i kurven.

Drys med hakket persille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *