Kalve cordon bleu

Kalve cordon bleu

Kalve cordon bleu

Kalve cordon bleu

2 personer

Ingredienser:

2 store kalve schnitzler
4 stykker skinke
2 blokke emmentaler ost
Salt og peber

mel
1 pisket æg
Panko rasp

Fremgangsmåde:

Bank schnitzlerne flade, hvis de ikke er flade i forvejen.

Læg to skiver skinke på hver og derpå en blok emmentaler på midten.

Fold schnitzlerne sammen omkring fyldet og fastgør grundigt med tandstikker.

Krydr med salt og peber og vend dem dernæst i mel, pisket æg og panko rasp (i nævnte rækkefølge).

Kom i airfryer kurven og spray med lidt olie.

Sæt i gang fra kold airfryer med 180 grader i 8 minutter. Vend og spray igen med lidt olie og giv 6 minutter mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *