Fastelavnsboller med creme Til ca. 9 fastelavnsboller Ingredienser: 1 dl mælk 25 gram gær 125 gram blødt smør 1 æg 4 spsk. sukker Ca. 350 gram mel – Creme: 5… [Læs videre]
Kategori: Bagværk
Små kagemænd og koner Til 4 styk Ingredienser: Vandbakkelsesdej: 150 gram vand 80 gram smør 1 tsk. sukker (kan undlades) 120 gram hvedemel 3 æg str. s/m (ca. 175 gram… [Læs videre]
Brunsviger Til 6 personer Ingredienser: 20 gram gær 1 dl. mælk 40 gram smør – 1 æg 20 gram sukker ¼ tsk. salt ¼ tsk. kardemomme Ca. 250 gram hvedemel… [Læs videre]
Koldhævede morgenstykker Til 6 morgenstykker Ingredienser: 330 gram lunken vand (ca. 3,5 dl) 25 gram gær 75 gram rugmel 400 gram hvedemel 1 tsk. groft salt ½ spsk. sukker eller… [Læs videre]
Bagte havregrøds muffins med æble, blåbær og mandler Til 9 styk Ingredienser: 3 dl. finvalsede havregryn 1 tsk. bagepulver 1 knivspids fint salt ½ tsk. kanel – 1 æg 1½… [Læs videre]
Bagels – bagt med ganske få ingredienser Til 4 bagels Ingredienser: Ca. 175 – 200 gram mel2 tsk bagepulver½ tsk salt2 dl græsk yoghurt, 2 % Sesamfrø eller 5-korns blanding… [Læs videre]
Store græskarstykker i muffin forme Til 8 store græskarstykker Ingredienser: ½ liter lunken vand 50 gram gær – 2 tsk. groft salt 1 spsk. sukker 1 stor håndfuld kerner (græskar-… [Læs videre]
Hindbær muffins med guf (marengs) Til 9 muffins Ingredienser: 150 gram blødt smør 150 gram sukker 1 tsk. citronsaft 1 tsk. vaniljepulver – 3 små æg – 175 gram mel… [Læs videre]
Løgbrød Til et stort løgbrød Ingredienser: Dej: 2 dl vand 20 gram gær 1 spsk. olivenolie 300 gram hvedemel 1 knivspids sukker 1 tsk. salt – Løg topping: 2 spsk…. [Læs videre]
Tapas flute med revet fennikel Til 8 flute Ingredienser: 25 gram gær ½ dl lunken vand 100 gram græsk yoghurt (2%) 1 lille æg 100 gram revet fennikel 1 håndfuld… [Læs videre]