Bagte havregrøds muffins med æble, blåbær og mandler

Bagte havregrøds muffins med æble, blåbær og mandler

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Bagte havregrøds muffins med æble, blåbær og mandler

Til 9 styk

Ingredienser:

3 dl. finvalsede havregryn

1 tsk. bagepulver

1 knivspids fint salt

½ tsk. kanel

1 æg

1½ dl. mandelmælk

1 æble

3 spsk. flydende honning

Mandler

Blåbær

Fedtstof til smøring af muffin forme

Tilbehør: 9 styk muffin forme (jeg brugte nogle forme, der var 6 cm i diameter og 3 ½ cm høje)

Fremgangsmåde:

Bland havregryn, bagepulver, salt og kanel.

Skræl og riv æblet groft. Pres væden fra med hænderne og kom det revne æble i havregryns blandingen. Tilsæt mælk, honning og æg. Rør det hele godt sammen.

Smør muffin formene med fedtstof og fyld dejen i.

Hak mandlerne groft og skyl blåbærrene. Tryk mandler og blåbær lidt ned i toppen af muffin dejen.

Sæt muffins formene ned i airfryer kurven. Bag dem 20 minutter ved 180 grader.

Lad havregrøds muffinsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet. De kan holde sig i ca. 7 dage på køl. De er også fryseegnet.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her , men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved højere temperaturer og længere tilberedningstid.

Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *