Bagt kartoffelmos med søde kartofler, gulerødder, rosmarin og rødbede chips Til 4 personer Ingredienser: 700 gram søde kartofler 2 gulerødder 2 spsk. smør ½ dl. mælk 1 spsk. tørret rosmarin… [Læs videre]
Kategori: Tilbehør
One pot nudler i karry med broccoli, gulerødder og blomkål Til 2 – 4 personer (afhænger af, om der serveres tilbehør til) Ingredienser: 1 løg 1 spsk. olie 1 spsk…. [Læs videre]
Fyldte auberginer med grøntsager, røde linser og mozzarella Til 4 personer Ingredienser: 2 auberginer 1 dl. røde linser 2 dl. vand 1 rødløg 1 fed hvidløg Olie 1 spsk. basilikum… [Læs videre]
Grøntsagsbrød af broccoli og blomkål Til 8 styk flade runde grøntsagsbrød Ingredienser: 300 gram broccoli 200 gram blomkål 100 gram revet ost (jeg brugte en blanding af cheddar og mozarella)… [Læs videre]
Fransk kartoffelgratin med løg, tomat, persille og hele bagte hvidløg med rosmarin Til 4 personer Ingredienser: 2 løg 1 – 3 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 3 friske tomater ½… [Læs videre]
Kartoffelrösti trekanter med mos Til 4 personer (8 styk) Ingredienser: 8 kartoffelrösti fra frost 5 – 6 styk kartofler, ca. 600 gram i skrællet vægt 2 spsk. smør 1 spsk…. [Læs videre]
Baconsvøbte dadler med timian Til 18 styk Ingredienser: 18 dadler 9 skiver bacon En lille håndfuld frisk timian Tilbehør: 18 træ tandstikker til fastgørelse Fremgangsmåde: Lav et lille snit i… [Læs videre]
Grønkåls chips med parmesan Ingredienser: Frisk grønkål, 3 – 5 stængler (afhængig af størrelsen) Olie Fint salt 1 spsk. fintrevet parmesan Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedelse af mad… [Læs videre]
Juletræs brødstænger med spinat og flødeost Til 2 juletræer Ingredienser: 1 færdig pizzadej 100 gram frisk spinat 150 gram flødeost naturel Salt og peber Olie til pensling Fremgangsmåde: Skyl og… [Læs videre]
Jordskokke chips Ingredienser: 5 jordskokker Olie Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) Fremgangsmåde: Skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Brug med fordel… [Læs videre]