Perfekte nemme brunede kartofler – som næsten passer sig selv Til 3 – 4 personer (afhængig af om der serveres hvide kartofler til også) Ingredienser: 2 glas kartofler (eller kogte… [Læs videre]
Kategori: Tilbehør
Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg Til 4 personer Ingredienser: 4 bagekartofler – 200 gram bacontern – 4 forårsløg i skiver (gem det ene til pynt… [Læs videre]
– Nye små kartofler, spidskål og asparges i fad Til 2 – 3 personer Ingredienser: 400 gram små nye kartofler (andre slags kartofler kan også bruges) – ½ bundt grønne… [Læs videre]
Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam 8 styk Ingredienser: 1 færdig pizzadej 150 gram friskost med krydderurter (jeg brugte pikantost) 1½ spsk. Olivenolie 1 presset fed hvidløg 1½… [Læs videre]
Bagte auberginer med mozzarella og tomater Til 2 personer Ingredienser: – 2 auberginer Groft salt – 1 frisk mozzarella kugle 1 – 2 tomater – 1 håndfuld frisk persille 1… [Læs videre]
”Kog” kartofler uden vand Ved denne metode bibeholder kartoflerne masser af smag og tilberedes uden salt Ingredienser: Kartofler i almindelig størrelse, den melede slags Fremgangsmåde: Læg kartoflerne med skræl i… [Læs videre]
Hasselback kartofler med cremefraiche, cheddar, forårsløg og bacon Til 5 styk hasselback kartofler Ingredienser: 5 styk bagekartofler Salt Paprika Smørspray eller oliespray (jeg brugte Lurpak smørspray) – 7 skiver bacon… [Læs videre]
Brødcrouton mix af lyst og mørkt brød med hvidløg og Himalaya salt Til en stor skål brødcroutoner Ingredienser: 4 store skiver lyst toastbrød (eller andet lyst brød) 3 skiver rugbrød… [Læs videre]
Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola Til 4 personer Ingredienser: Rester af hjemmelavede kogte ravioli fra dagen før/eller kogte færdig købte raviolier… [Læs videre]
Bagt kartoffelmos med søde kartofler, gulerødder, rosmarin og rødbede chips Til 4 personer Ingredienser: 700 gram søde kartofler 2 gulerødder 2 spsk. smør ½ dl. mælk 1 spsk. tørret rosmarin… [Læs videre]