Fyldte blomkålsbuketter med spinatcreme og bacon
Til 8 – 10 blomkålsbuketter
Ingredienser:
1 lille blomkål
salt
100 gram flødeost naturel
2 store håndfulde frisk babyspinat
Salt og peber
1 pakke bacon i skiver
Fremgangsmåde:
Kog blomkålshovedet i letsaltet vand i ca. 10 minutter i en gryde under låg. Lad blomkålshovedet køle af efterfølgende.
Skyl og vrid spinaten fri fra væde og hak den. Bland spinaten med flødeost. Smag cremen til med salt og peber.
Skær 8 – 10 buketter ud af blomkålshovedet. Fordel spinatcremen på toppen af blomkålsbuketterne og vikl 1 skive bacon omkring hver. Hvis nogle af blomkålsbuketterne er små, så nøjes med at vikl en ½ skive bacon omkring.
Læg de fyldte blomkål i airfryer kurven. Sørg for at baconenderne er nederst og fyldet øverst.
Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem ca. 13 minutter.
Serveres lune som tilbehør til salater, kød eller fisk
Opskriften er fra bogen, AIRFRYER OPSKRIFTER 2. Du kan købe den her
Hei. Finnes bøkene på norsk
Nej, det gør de desværre ikke
Mange hilsner,
Britt