Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola

Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola

Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola

Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola

Til 4 personer

Ingredienser:

Rester af hjemmelavede kogte ravioli fra dagen før/eller kogte færdig købte raviolier (her springes pastadej og fyld over i opskriften)

Hjemmelavet pastadej:

4 æg

400 gram durum mel

Fyld til ravioli:

300 gram optøet spinat fra frost

250 gram ricotta

2 spsk. revet parmasan

Salt og peber

Til panering:

Panko rasp. Find opskriften på hjemmelavet panko rasp her: https://airfryeropskrifter.dk/panko-rasp-perfekt-til-airfrying/

Æg

olie

Champignon sauce:

2 spsk. olivenolie

250 gram champignon

1 fed hvidløg

½ dl hvidvin

2,5 dl. fløde, lav fedtprocent

1 dl. revet parmesan

Salt og peber

Rucola

Tilbehør: pastamaskine, hvis man selv ønsker at lave ravioli fra bunden

Fremgangsmåde:

Hvis du vil lave hjemmelavede ravioli, så start med at lave pastadejen først, da den skal på køl. Hæld melet i en stor skål og lav en fordybning i midten. Slå æggene ud i midten af fordybningen og pris dem sammen med en gaffel. Pisk efterhånden melet ind i æggemassen indtil dejen er smidig. Læg dejen i en pose og læg den på køl i ca. 30 minutter.

Bland ingredienserne til ravioli fyldet.

Udrul pastadejen med en pastamaskine, kør den gerne igennem et par gange. Dejen skal være omkring 10 cm bred og skæres herefter ud til firkanter af 10 x 10 cm. Der bruges 2 firkanter til hver ravioli.

Læg fyldet på midten af en firkant pastadej og læg herefter en firkant pastadej ovenpå. Pres hele kanten rundt med spidsen af en gaffel for at lukke raviolien. Kom raviolierne i en gryde med rigeligt kogende vand og kog dem indtil de er al dente, ca. 6 minutter.

Tilbered saucen ved at skære champignonerne ud i skiver og svits dem sammen med olie, hvidløg og muskatnød. Tilsæt hvidvinen og lad vinen koge lidt ind. Tilsæt fløden og lad saucen koge op. Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesan. Smag saucen til med salt og peber.

Når raviolierne er kølet helt ned (jeg brugte resterne af de hjemmelavede raviolier fra dagen før) skal de vendes i pisket æg og herefter panko rasp.

Læg ca. 4 styk ravioli i en airfryer bagepande eller i en airfryer kurv med bagepapir. Spray med olie. Giv dem 5 minutter ved 200 grader. Vend dem forsigtigt og spray med olie igen og giv dem de sidste 3 minutter.

Serveres med champignon sauce og rucola.

Tilberedt i Philips XL

image_pdfimage_print
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *