Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam

Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam

Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam

Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam

8 styk

Ingredienser:

1 færdig pizzadej
150 gram friskost med krydderurter (jeg brugte pikantost)
1½ spsk. Olivenolie
1 presset fed hvidløg
1½ spsk revet parmesan ost
Sesamfrø

Fremgangsmåde:

Skær pizzadejen ud i 8 lige store aflange strimler. Fordel osten på strimlerne og smør den ud og hold kanterne fri.

Klem med fingrene hver strimmel sammen om osten på langs og rul herefter strimlen sammen – lige som en snegl. Buk enden ind og fold den ind under.

Bland olivenolie med hvidløg og parmesan ost og pensl hvert madbrød med blandingen. Drys med sesam.

Læg madbrødene på bagepapir i airfryer kurven.

Indstil airfryeren på 170 grader.

Giv madbrødene 10 minutter, vend dem og giv dem 4 minutter mere

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *