Bagt kartoffelmos med bacon – tilberedt direkte fra frost Til 4 personer Ingredienser: 800 gram skrællede rå kartofler i mindre stykker – 100 gram bacontern – 2 æggeblommer 50 gram… [Læs videre]
Kategori: Tilbehør
Grillet hjertesalat med parmesan og valnødder Til 4 personer Ingredienser: – 2 små hjertesalathoveder Olie Havsalt og peber – 1 lille håndfuld hakkede valnødder Parmesan Citronsaft – Fremgangsmåde: Skær den… [Læs videre]
Fried rice – nemme stegte ris med grønt Til 3 personer Ingredienser: 400 gram kogte kolde hvide ris 200 gram frosne grøntsager (jeg brugte en mexicansk blanding, men det kunne… [Læs videre]
Fyldte blomkålsbuketter med spinatcreme og bacon Til 8 – 10 blomkålsbuketter Ingredienser: 1 lille blomkål salt 100 gram flødeost naturel 2 store håndfulde frisk babyspinat Salt og peber 1 pakke… [Læs videre]
– Nye små kartofler, spidskål og asparges i fad Til 2 – 3 personer Ingredienser: 400 gram små nye kartofler (andre slags kartofler kan også bruges) – ½ bundt grønne… [Læs videre]
Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam 8 styk Ingredienser: 1 færdig pizzadej 150 gram friskost med krydderurter (jeg brugte pikantost) 1½ spsk. Olivenolie 1 presset fed hvidløg 1½… [Læs videre]
”Kog” kartofler uden vand Ved denne metode bibeholder kartoflerne masser af smag og tilberedes uden salt Ingredienser: Kartofler i almindelig størrelse, den melede slags Fremgangsmåde: Læg kartoflerne med skræl i… [Læs videre]
Brødcrouton mix af lyst og mørkt brød med hvidløg og Himalaya salt Til en stor skål brødcroutoner Ingredienser: 4 store skiver lyst toastbrød (eller andet lyst brød) 3 skiver rugbrød… [Læs videre]
Panko paneret ravioli med spinat og ricotta serveret med mild champignon sauce og rucola Til 4 personer Ingredienser: Rester af hjemmelavede kogte ravioli fra dagen før/eller kogte færdig købte raviolier… [Læs videre]
Bagt kartoffelmos med søde kartofler, gulerødder, rosmarin og rødbede chips Til 4 personer Ingredienser: 700 gram søde kartofler 2 gulerødder 2 spsk. smør ½ dl. mælk 1 spsk. tørret rosmarin… [Læs videre]