One pot-pasta med kylling, spinat og squash Til 2 personer Ingredienser: 250 gram penne pasta – 250 gram kyllingestrimler, færdig stegt fra frost 200 gram spinat, fra frost ½ squash… [Læs videre]
Kategori: Hovedretter
Mexicansk gris i fad 4 personer 1 svinemørbrad, ca. 500 g 1 løg 1 – 2 fed hvidløg Olie 200 g ris ½ lille spidskål 1 ds røde kidneybønner 1… [Læs videre]
Pitabrød med kebab 2 personer Dressing ½ bundt purløg 2 dl cremefraiche, 18% ½ dl mayonnaise 1 tsk. dijonsennep Salt Peber Citronsaft 2 fed presset hvidløg Forslag til grønt fyld… [Læs videre]
Kyllingeburger med bacon Til 2 kyllingeburgere Ingredienser: 2 kyllingebryster, ca. 450 – 500 gram Olie Paprika Salt – 100 gram bacontern – 2 store burgerboller – Øvrig fyld til burger:… [Læs videre]
Cremet one pot pasta med oksekød Til 4 personer Ingredienser: Olie, ca. 2 spsk. 100 gram bacon i tern 175 gram champignon i skiver 1 løg, hakket 2 styk tykstegsbøffer… [Læs videre]
Cowboy toast deluxe (french toast med kødsauce) Til 2 styk Ingredienser: 4 store skiver franskbrød (jeg brugte skiver fra et sødmælks franskbrød) – 4 store skiver ost Parmesan – 250… [Læs videre]
Andebryst Til 2 personer Ingredienser: Andebryst, 300 gram Groft salt Peber Tilbehør: airfryer grillplade, hvis man ikke har en grillplade, kan airfryer kurven bruges – Fremgangsmåde: Rids andebrystets fedtlag i… [Læs videre]
Fyldte kartofler med skinke og salat Til 4 fyldte kartofler Ingredienser: 4 bagekartofler – 100 gram kogt skinke i strimler 1 håndfuld revet mozzarella 4 spsk. cremefraiche 4 spsk. friskhakket… [Læs videre]
Pizza steak fuldkorn style Til 2 – 3 personer (eller flere personer, hvis den serveres som en snack) Ingredienser: 1 pakke færdig fuldkornspizzadej, rund (280 gram) 1 rødløg, skåret i… [Læs videre]
Fyldt kyllingebryst med spinat, pikantost creme og røget skinke Til 2 – 4 personer (hvis stykkerne skæres i skiver og der er mættende tilbehør, vil der være til 4 personer)… [Læs videre]