One pot pasta med kylling, spinat og squash

One pot-pasta med kylling, spinat og squash

One pot-pasta med kylling, spinat og squash

Til 2 personer

Ingredienser:

250 gram penne pasta

250 gram kyllingestrimler, færdig stegt fra frost

200 gram spinat, fra frost

½ squash

1 løg

7 dl. hønsebouillon (2 terninger + vand)

100 gram flødeost med urter (grøn pikant)

1 fed hvidløg

1 spsk. oregano

peber

Chiliflager efter smag (kan undlades)

Revet parmesan og evt. lidt halve cocktailtomater til servering

Tilbehør: form, der kan være i airfryeren (reklamelink Britt Andersen airfryer gryde – sort | Køb på Bilka.dk!)

Fremgangsmåde:

Riv squashen groft og hak løget.

Bland kylling, spinat, pasta, squash og løg i en form.

Kog vand til bouillon og opløs bouillonterningerne. Bland flødeost, hvidløg og krydderier i. Hæld væsken i formen og rør godt rundt.

Stil formen i airfryeren og indstil den på 180 grader. Giv retten ca. 40 minutter. Rør undervejs, ca. hvert 10. minut og sørg hver gang for at pastaen er dækket af væske. Retten er færdig, når pastaerne er al dente.

Serveres med et drys revet parmesan og evt. lidt cocktailtomater i halve på toppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *