One pot pasta med kylling, spinat og squash
Til 2 personer
Ingredienser:
250 gram penne pasta
–
250 gram kylling strimler, færdig stegt fra frost
200 gram spinat, fra frost
½ squash
1 løg
–
7 dl. hønsebouillon (2 terninger + vand)
100 gram flødeost med urter (grøn pikant)
1 fed hvidløg
1 spsk. oregano
peber
Chiliflager efter smag (kan undlades)
–
Revet parmesan og evt. lidt halve cocktailtomater til servering
–
Tilbehør: beholder, der kan være i airfryer kurven
–
Fremgangsmåde:
Riv squashen groft og hak løget.
Bland kylling, spinat, pasta, squash og løg i en beholder.
Kog vand til bouillon og opløs bouillonterningerne. Bland flødeost, hvidløg og krydderier i. Hæld væsken i beholderen og rør godt rundt.
Stil beholderen i airfryer kurven, indstil airfryeren på 180 grader og giv ca. 40 minutter. Rør undervejs, ca. hvert 10. minut og sørg hver gang for at pastaen er dækket af væske. Retten er færdig, når pastaerne er al dente.
Serveres med et drys revet parmesan og evt. lidt cocktailtomater i halve på toppen
Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)