Fyldt kyllingebryst med spinat, pikantost creme og røget skinke

Fyldt kyllingebryst med spinat, pikantost creme og røget skinke

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Fyldt kyllingebryst med spinat, pikantost creme og røget skinke

Til 2 – 4 personer (hvis stykkerne skæres i skiver og der er mættende tilbehør, vil der være til 4 personer)

Ingredienser:

2 stykker kyllingebryst, 450 – 500 gram

1 stor håndfuld babyspinat

100 gram flødeost med løg og krydderurter (gul pikant)

2 forårsløg

¼ stor rød peber

Groft peber

Evt. chiliflager

6 skiver røget skinke

Se serveringsforslag nederst i opskriften

Fremgangsmåde:

Skær et dybt snit/lomme i midten af hvert kyllingebryst – uden at skære igennem eller helt ud til kanten.

Skyl og vrid spinaten fri fra væde og hak den. Fordel spinaten i fordybningen på hvert kyllingebryst.

Rør en pikantost creme af pikantost, forårsløg i tynde skiver og peberfrugt i små tern. Fordel og tryk oste cremen godt ned i fordybningen på kyllingebrysterne ovenpå spinaten. Det gør ikke noget, at der kommer lidt top på fyldet. Drys herefter med groft peber og evt. chiliflager. Vikl 3 skiver røget skinke rundt om hvert kyllingebryst (se evt. video)

Læg de fyldte kyllingebryster i en beholder, der kan være i din airfryer kurv eller direkte i airfryer kurven/grill pande eller en airfryer bagepande.

Indstil airfryeren til 180 grader og giv 25 minutter. Lad dem hvile kort før servering.

De fyldte kyllingebryster kan serveres hele eller man kan skære dem i skiver.

Serveringsforslag: Anret kogt frisk pasta vendt i en rød pesto, med de fyldte kyllingebryster skåret i skiver lagt ovenpå og drys med friskhakket basilikum og revet parmesan.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *