Nemme og sunde rugbrødsklappere til madpakken Til 12 styk rugbrødsklapper Ingredienser: 1 pose rugbrødsblanding (jeg brugte en økologisk solsikke rugbrødsblanding, 900 gr.) 25 gram gær 6 dl. vand (ca. 1… [Læs videre]
Kategori: Bagværk
Bagte havregrøds muffins med æble, blåbær og mandler Til 9 styk Ingredienser: 3 dl. finvalsede havregryn 1 tsk. bagepulver 1 knivspids fint salt ½ tsk. kanel – 1 æg 1½… [Læs videre]
Nemme hurtige grahamsboller i muffinforme – uden æltning og hævning Til 4 styk grahamsboller Ingredienser: 2 dl lunkent vand 25 gram gær 160 gram grahamsmel 80 gram hvedemel ½ tsk…. [Læs videre]
Øllebrødsboller – bag friske boller af rugbrødsrester Til 12 styk øllebrødsboller Ingredienser: Ca. 300 gram rugbrødsrester Evt. en håndfuld kerner (jeg brugte solsikkekerner) 1 dåse/flaske øl – 2 dl. lunken… [Læs videre]
Hjemmelavede panini sandwich med parmaskinke, pesto, spinat og mozzarella Til 8 styk panini sandwich brød Ingredienser: 2½ dl. lunken vand 25 gram gær ½ dl. olivenolie 300 gram hvedemel 100… [Læs videre]
Brownie med jordbær, påskeæg og Oreos Til 1 styk brownie, 6 personer Ingredienser: 1 færdig kageblanding uden frosting til brownie (samt ingredienser efter pakkens anvisning) Fedtstof til smørelse af bageform… [Læs videre]
Påske småkager – påskehare med lakrids mandelæg Til ca. 12 styk Ingredienser: 100 gram hvedemel 30 gram sukker 30 gram smør 1 lille æg ½ tsk. bagepulver ½ spsk. vaniljepulver… [Læs videre]
Nemme grovbrød med solsikkekerner og 5 korns blanding Til 2 små grovbrød Ingredienser: ¼ pakke gær 1,6 dl. lunken vand ½ tsk. salt 200 gram hvedemel 50 gram mørk speltmel… [Læs videre]
Fastelavnsboller med marcipan og nougat Til 20 styk fastelavnsboller Ingredienser: 1 dl mælk 50 gram gær 125 gram smør 1 æg 4 spsk. sukker Ca. 375 gram mel Fyld: 100… [Læs videre]
Grøntsagsbrød af broccoli og blomkål Til 8 styk flade runde grøntsagsbrød Ingredienser: 300 gram broccoli 200 gram blomkål 100 gram revet ost (jeg brugte en blanding af cheddar og mozarella)… [Læs videre]