Hindbær muffins med guf (marengs) Til 9 muffins Ingredienser: 150 gram blødt smør 150 gram sukker 1 tsk. citronsaft 1 tsk. vaniljepulver – 3 små æg – 175 gram mel… [Læs videre]
Kategori: Bagværk
Løgbrød Til et stort løgbrød Ingredienser: Dej: 2 dl vand 20 gram gær 1 spsk. olivenolie 300 gram hvedemel 1 knivspids sukker 1 tsk. salt – Løg topping: 2 spsk…. [Læs videre]
Tapas flute med revet fennikel Til 8 flute Ingredienser: 25 gram gær ½ dl lunken vand 100 gram græsk yoghurt (2%) 1 lille æg 100 gram revet fennikel 1 håndfuld… [Læs videre]
Fastelavnsboller med lemon curd og pistacienødder Til 16 styk Ingredienser: Dej: 40 gram gær 3 dl. kærnemælk Revet citronskal af en ½ økologisk citron 1 dl. solsikkeolie 3 spsk. sukker… [Læs videre]
Konfekt med karamel og chokolade Til 1 portion Ingredienser: Konfektbund: 125 gram smør 140 gram mel 140 gram brun farin 50 gram kokos – Karamelfyld: 1 dåse kondenseret mælk, 400… [Læs videre]
Norske klejner med citron og kardemomme Til ca. 18 – 20 styk Ingredienser: 1½ dl. mælk 25 gram gær – 70 gram sukker 2 æg str. M Skallen af en… [Læs videre]
Nemme luftige müsli boller Til 6 – 7 boller Ingredienser: 25 gram gær 1 dl. vand – 1 dl. græsk yoghurt 1 tsk. salt ½ spsk. olie 100 gram müsli… [Læs videre]
Madbrød med krydret friskost, hvidløg, parmesan og sesam 8 styk Ingredienser: 1 færdig pizzadej 150 gram friskost med krydderurter (jeg brugte pikantost) 1½ spsk. Olivenolie 1 presset fed hvidløg 1½… [Læs videre]
Luftige chokolade muffins med mini skildpadder Til 12 – 13 styk Ingredienser: 300 gram mel 25 gram kakao 2 tsk. bagepulver 1 tsk. natron 1 knivspids salt – 200 gram… [Læs videre]
Boller med solsikkekerner og hørfrø Til 6 styk boller Ingredienser: 25 gram gær 30 gram smør 1½ dl. mælk – 1 æg 1 spsk. sukker ½ tsk. salt ½ dl…. [Læs videre]