Ostehaps deluxe med parmaskinke – nem og hurtig snack Til 12 styk ostehaps deluxe Ingredienser: 1 færdig pizzadej – 6 skiver parmaskinke 12 styk ostehaps, eller 12 stave ost Oregano… [Læs videre]
Kategori: Snacks
Brødcrouton mix af lyst og mørkt brød med hvidløg og Himalaya salt Til en stor skål brødcroutoner Ingredienser: 4 store skiver lyst toastbrød (eller andet lyst brød) 3 skiver rugbrød… [Læs videre]
Grøntsagspølsehorn med broccoli og gulerødder 9 – 10 styk Ingredienser: 200 gram gulerødder 400 gram broccoli med stok 4 æg 1 tsk. bagepulver 30 gram sesamfrø 90 gram havregryn, finvalset… [Læs videre]
Mini taco cups med chili con carne (eller anden rest kødsauce) Til 8 styk Ingredienser: 2 store hvede tortillas Ca. 300 gram chili con carne (eller anden rest kødsauce) 1… [Læs videre]
Valentine snack – brødstænger med pesto, parmaskinke og camembert dip Til et Valentine hjerte Ingredienser: 2 ruller færdig pizzadej ½ glas grøn pesto 1 pakke parmaskinke Mini camembert Æg Fremgangsmåde:… [Læs videre]
Mini pizza snacks med skinke, tomat og mozzarella Til ca. 32 styk pizza snacks Ingredienser: 1 færdig pizzadej med tilhørende pizza/tomat sauce 1 pakke skinkestrimler 1 pose revet mozzarella Oregano… [Læs videre]
Grønkåls chips med parmesan Ingredienser: Frisk grønkål, 3 – 5 stængler (afhængig af størrelsen) Olie Fint salt 1 spsk. fintrevet parmesan Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedelse af mad… [Læs videre]
Jordskokke chips Ingredienser: 5 jordskokker Olie Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) Fremgangsmåde: Skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Brug med fordel… [Læs videre]
Crostini med grillet pære, parmaskine, mozzarella og frisk basilikum Til 6 stykker crostini Ingredienser: 1 baguette olie 1 stor pære 1 frisk mozzarella kugle 6 skiver parmaskinke, eller anden lufttørret… [Læs videre]
Sprøde æblechips Ingredienser: 1 æble Tilbehør: en double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) Fremgangsmåde: Skyl æblet og skær det i tynde skiver. Brug evt. et… [Læs videre]