Mini pizza snacks med skinke, tomat og mozzarella Til ca. 32 styk pizza snacks Ingredienser: 1 færdig pizzadej med tilhørende pizza/tomat sauce 1 pakke skinkestrimler 1 pose revet mozzarella Oregano… [Læs videre]
Kategori: Snacks
Baconsvøbte dadler med timian Til 18 styk Ingredienser: 18 dadler 9 skiver bacon En lille håndfuld frisk timian Tilbehør: 18 træ tandstikker til fastgørelse Fremgangsmåde: Lav et lille snit i… [Læs videre]
Grønkåls chips med parmesan Ingredienser: Frisk grønkål, 3 – 5 stængler (afhængig af størrelsen) Olie Fint salt 1 spsk. fintrevet parmesan Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedelse af mad… [Læs videre]
Juletræs brødstænger med spinat og flødeost Til 2 juletræer Ingredienser: 1 færdig pizzadej 100 gram frisk spinat 150 gram flødeost naturel Salt og peber Olie til pensling Fremgangsmåde: Skyl og… [Læs videre]
Jordskokke chips Ingredienser: 5 jordskokker Olie Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) Fremgangsmåde: Skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Brug med fordel… [Læs videre]
Crostini med grillet pære, parmaskine, bøfmozzarella og frisk basilikum Til 6 stykker crostini Ingredienser: 1 baguette olie 1 stor pære 1 bøfmozzarella 6 skiver parmaskinke, eller anden lufttørret skinke Frisk… [Læs videre]
Sprøde æblechips Ingredienser: 1 æble Tilbehør: en double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) Fremgangsmåde: Skyl æblet og skær det i tynde skiver. Brug evt. et… [Læs videre]
Brændte mandler med vanilje og kanel Ingredienser: 200 gram mandler 1 dl vand 2 dl sukker 1 spsk. kanel 1 spsk. vaniljesukker Fremgangsmåde: Kom mandlerne i en beholder, der kan… [Læs videre]
Mini calzone med spinat, skinke, ricotta og grillet peberfrugt Til 10 styk mini calzone Ingredienser: 1 færdig pizzadej 1 rød peberfrugt Lidt olie 80 gram frisk baby spinat 250 gram… [Læs videre]
Blomsterformede hotdog brød – kun 3 ingredienser Til 5 hotdog brød Ingredienser: 1 færdig pizzadej 5 pølser 1 pisket æg Fremgangsmåde: Tilpas pizzadejen til pølsernes længde. Læg pølserne på dejen,… [Læs videre]