Grønkåls chips med parmesan

Grønkåls chips med parmesan

Grønkåls chips med parmesan

Ingredienser:

Frisk grønkål, 3 – 5 stængler (afhængig af størrelsen)
Olie
Fint salt
1 spsk. fintrevet parmesan

Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedelse af mad i flere lag)

Fremgangsmåde:

Skyl grønkålen og rib bladene af stænglerne. Riv/skær bladene lidt mindre, hvis de er meget store.

Bland i en skål grønkålen med lidt olie, fint salt og parmesan. Brug hænderne til at blande det hele godt.

Kom grønkåls chips i airfryer kurven og sæt en double layer rack henover, så grønkålen ikke flyver op i varmelegemet under tilberedning.

Giv 5 minutter ved 200 grader og ryst kurven undervejs.

Tilberedt i Philips XXL

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *