Hjemmelavet pizzadej
Til 2 pizzaer
Ingredienser:
15 gram gær
½ liter lunken vand
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
250 gram hvedemel
250 gram durumhvede
Fremgangsmåde:
Gæren opløses i vand, og der tilsættes vand og olie.
Hvedemelet og durum blandes sammen og tilsættes lidt efter lidt. Dejen æltes godt. Den skal være våd men ikke klistret.
Dejen stilles til hævning i 1 times tid.
Udrul dejen til en stor tynd rektangel og del dejen i 2 stykker. Hvert stykke tilpasses din airfryer kurv med bagepapir eller airfryer bagepande. Klip overskydende dej fra hele vejen rundt.
Kom fyld på og bag hver pizza i ca. 13 minutter ved 180 grader fra kold airfryer.
Tilberedningstiden kan afvige alt efter hvilket fyld, der er anvendt
Pizza med skinke, ananas, jalapenos og rucola
Pizza med spinat, kartofler og røget skinke
Pizza med spinat og artiskokker
Pingback: Pizza med skinke, ananas, jalapenos og rucola - Airfryeropskrifter.dk
Pingback: Kartoffel pizza med krydret friskost, rødløg og rucola - Airfryeropskrifter.dk