Pizza med spinat, kartofler og røget skinke

Pizza med spinat, kartofler og røget skinke

Pizza med spinat, kartofler og røget skinke

Pizza med spinat, kartofler og røget skinke

2 personer (2 pizzaer)

Ingredienser:

1 færdig pizzadej
1 glas rød pesto
100 gram frisk spinat
1 kugle mozzarella
1 pakke røget skinke/parmaskinke
1 stor rå kartoffel
1 løg
Rosmarin
Salt
Olivenolie

Fremgangsmåde:

Halver pizzadejen, så de passer enkeltvis i størrelsen til AF panden/kurven.

Pensl rød pesto på bunden og dæk med frisk spinat.

Fordel en plukket mozzarella kugle ovenpå og læg herefter nogle røget skiver skinke eller parmaskinke ovenpå.

Skær en skrællet rå kartoffel i meget tynde skiver (kan med fordel gøres med kartoffelskrælleren). Top med de rå kartoffelskiver og tynde skiver løg og krydr med rosmarin og lidt salt. Sprøjt lidt olivenolie henover.

Læg den ene pizza i AF pande eller kurv med bagepapir. Sæt i kold AF og giv 13 minutter ved 180 grader. Bag derefter den anden pizza på samme måde.

Resultatet er sprøde kartofler og løg i dejlig forening med spinat og skinke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *