Ristede rugbrødstrekanter med røget laks, rygeostecreme og kaviar

Ristede rugbrødstrekanter med røget laks, rygeostecreme og kaviar

Ristede rugbrødstrekanter med røget laks, rygeostecreme og kaviar

Til 4 personer

Ingredienser:

150 gram røget laks
2 skiver groft rugbrød
Olie

175 gram rygeost
2 spsk. cremefraiche, 18 %
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

4 tsk. kaviar
4 skiver citron

Lidt hakket dild

Fremgangsmåde:

Bland rygeostecreme af rygeost, cremefraiche, citronsaft og smag til med salt og peber.

Skær laksen ud i små stykker

Skær hver skive rugbrød ud i 2 trekanter og læg dem i airfryer kurven. Spray med olie og giv 4 minutter ved 200 grader.

Fordel rygeostecremen i 4 skåle og læg herefter laks og kaviar i. Kom en ristet rugbrødstrekant i hver og pynt med en skive citron og hakket dild

Tilberedt i Philips XXL

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *