Squash ”meatballs” med tomatsauce og pasta
Til 3 personer
Ingredienser:
2 squash
1 løg
1 fed hvidløg
½ bæger ricotta (125 gr.)
1 dl. parmesan
1 æg
2 dl. panko rasp (se evt. opskriften på hvordan du selv laver panko rasp her)
1 spsk. italiensk krydderimix
1 håndfuld friskhakket basilikum
Lidt olie
Fedtstof til at smøre beholder
–
1 glas pasta tomatsauce
Spaghetti/pasta til 3 personer
–
Parmesan og frisk basilikum
–
Fremgangsmåde:
Riv squash og løg groft (jeg brugte en foodprocessor). Læg de revne squash og løg i et viskestykke og vrid alt væden ud.
Bland ricottaen med hvidløg, parmesan, æg, panko rasp, basilikum og krydderier. Kom herefter de revne squash og løg i. Bland det hele godt.
Smør en beholder, der kan være i din airfryer kurv, med fedtstof.
Form nogle store squash ”meatballs” og læg dem i beholderen. Spray dem med lidt olie.
Kom beholderen i airfryer kurven og indstil den til 200 grader og giv 15 minutter.
Sæt i mellemtiden vand over til pasta.
Kom tomat pastasaucen over squash ”meatballs” og giv dem de sidste 10 minutter ved 180 grader.
Kog imens pastaen, så den er al dente.
Server squash ”meatballs” ovenpå pastaen og drys med lidt parmesan og et par friske basilikumblade.
Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)