Bacon cheese burger med hjemmelavet sauce a la Big Mac

Bacon cheese burger med hjemmelavet sauce a la Big Mac

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Bacon cheese burger med hjemmelavet sauce a la Big Mac

Til 2 styk bacon cheese burger

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød

1 pakke bacon i skiver

Salt og peber

Sauce a la Big Mac:

¾ dl. mayonnaise

¾ dl. ketchup

2 spsk. æblejuice

1 finthakket løg

2 spsk. finthakkede drueagurker

1 spsk. mild sennep

Salt og peber

4 skiver cheddar toastost

Salat

Tomat

2 store burgerboller – se opskriften her på bløde og luftige burgerboller med sesam

Fremgangsmåde:

Start med at blande alle ingredienserne til Big Mac saucen og smag den til med salt og peber. Stil den på køl til du skal bruge den.

Del og form 2 store flade burgerbøffer ud af oksefarsen. Lav små tern med en kniv i overfladen på begge sider og krydr dem med salt og peber.

Fordel baconskiverne og form dem rundt om bøfferne med enderne foldet ind under.

Indstil airfryeren på 180 grader og læg burgerbøfferne i airfryer kurven. Giv dem 11 minutter, vend dem og giv 8 minutter mere.

Hak imens lidt salat og skær tomaten i skiver.

Læg de 2 burgerboller ned til burgerbøfferne i airfryer kurven. Giv de sidste 2 minutter.

Halver hver burgerbolle og smør bunden med Big Mac sauce, byg herefter burgeren op med salat, 1 skive cheddar, burgerbøf, 1 skive cheddar, tomat, Big Mac sauce og afslut med burgerbollens top

Serveres evt. med lidt sprøde pommes frites, der kan tilberedes mens man bygger burgeren (små mængder, så det går hurtigt)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *