Bacon cheese burger med hjemmelavet sauce a la Big Mac
Til 2 styk bacon cheese burger
Ingredienser:
500 gram hakket oksekød
1 pakke bacon i skiver
Salt og peber
–
Sauce a la Big Mac:
¾ dl. mayonnaise
¾ dl. ketchup
2 spsk. æblejuice
1 finthakket løg
2 spsk. finthakkede drueagurker
1 spsk. mild sennep
Salt og peber
–
4 skiver cheddar toastost
Salat
Tomat
–
2 store burgerboller – se opskriften her på bløde og luftige burgerboller med sesam
–
Fremgangsmåde:
Start med at blande alle ingredienserne til Big Mac saucen og smag den til med salt og peber. Stil den på køl til du skal bruge den.
Del og form 2 store flade burgerbøffer ud af oksefarsen. Lav små tern med en kniv i overfladen på begge sider og krydr dem med salt og peber.
Fordel baconskiverne og form dem rundt om bøfferne med enderne foldet ind under.
Indstil airfryeren på 180 grader og læg burgerbøfferne i airfryer kurven. Giv dem 11 minutter, vend dem og giv 8 minutter mere.
Hak imens lidt salat og skær tomaten i skiver.
Læg de 2 burgerboller ned til burgerbøfferne i airfryer kurven. Giv de sidste 2 minutter.
Halver hver burgerbolle og smør bunden med Big Mac sauce, byg herefter burgeren op med salat, 1 skive cheddar, burgerbøf, 1 skive cheddar, tomat, Big Mac sauce og afslut med burgerbollens top
Serveres evt. med lidt sprøde pommes frites, der kan tilberedes mens man bygger burgeren (små mængder, så det går hurtigt)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)