panko rasp - perfekt til airfrying

Panko rasp – perfekt til airfrying

panko rasp

Panko rasp – perfekt til airfrying

Ingredienser:

1 franskbrød, evt. sødmælksbrød

Fremgangsmåde:

Alle skorper skæres af et lyst franskbrød. Skær brødet i stave og riv dem groft i en foodprocessor.

Spredes ud på en bageplade og kom i ovnen ved 100 grader i 3 x 10 minutter. Vend forsigtigt pankoen efter hvert 10. minut. Skru ovnen op på 150 grader og giv så de sidste 10 minutter.

Så er pankoen blevet tørret og kan kommes i en tæt beholder. Det er vigtigt, at der ikke kan komme fugt i beholderen. Man kan med fordel fryse det, så holder det sig længere

image_pdfimage_print
Del & like gerne! 🙂

3 tanker om “Panko rasp – perfekt til airfrying”

  1. Pingback: Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost - Airfryeropskrifter.dk

  2. Pingback: Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon - Airfryeropskrifter.dk

  3. Pingback: Pitabrød med kylling farserede løgringe, tzatziki og radiser - Airfryeropskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *