Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon

Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon

Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon

Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon

Ca. 12 styk

Ingredienser:

450 gram hakket kylling
1 løg
1 æg
Salt og peber
1 spsk. rosmarin
1 spsk. chipotle krydderi
2 spsk. BBQ sauce
4 spsk. Mel
1 håndfuld hakket frisk persille

1 pakke bacon i skiver

1 pisket æg
Mel
Panko rasp

Lidt olie

Fremgangsmåde:

Hak løget fint og bland alle ingredienser til kylling farsen. Stil farsen på køl i ca. 30 minutter.

Form herefter kylling farsen til ca. 12 styk små ovale farsbrød og paner dem herefter i mel, pisket æg og panko rasp i nævnte rækkefølge. Opskriften på hjemmelavet panko rasp finder du her: Panko rasp

Halver bacon skiverne og vikl et stykke rundt om hvert farsbrød.

Læg alle farsbrød i airfryer bagepanden eller airfryer kurven med bagepapir. Spray med lidt olie.

Start fra kold airfryer med 200 grader i 8 minutter. Vend alle farsbrød, spray med lidt olie og giv 8 minutter mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *