Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon
Ca. 12 styk
Ingredienser:
450 gram hakket kylling
1 løg
1 æg
Salt og peber
1 spsk. rosmarin
1 spsk. chipotle krydderi
2 spsk. BBQ sauce
4 spsk. Mel
1 håndfuld hakket frisk persille
1 pakke bacon i skiver
1 pisket æg
Mel
Panko rasp
Lidt olie
Fremgangsmåde:
Hak løget fint og bland alle ingredienser til kylling farsen. Stil farsen på køl i ca. 30 minutter.
Form herefter kylling farsen til ca. 12 styk små ovale farsbrød og paner dem herefter i mel, pisket æg og panko rasp i nævnte rækkefølge. Opskriften på hjemmelavet panko rasp finder du her: Panko rasp
Halver bacon skiverne og vikl et stykke rundt om hvert farsbrød.
Læg alle farsbrød i airfryer bagepanden eller airfryer kurven med bagepapir. Spray med lidt olie.
Start fra kold airfryer med 200 grader i 8 minutter. Vend alle farsbrød, spray med lidt olie og giv 8 minutter mere