Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost

Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost

Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost

Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost

2 personer

Ingredienser:

2 stk kyllingebryst
Salt og peber
Olivenolie

1 pisket æg
Lidt mel
Panko rasp – opskrift på hjemmelavet panko rasp er her Panko rasp – perfekt til airfying

¼ broccoli i buketter
½ rød peberfrugt i skiver
Revet ost, evt light (jeg brugte light ost 16%, som ikke bliver så brun pga. lavt fedtindhold)

Fremgangsmåde:

Omvikl kyllingebrysterne med noget folie wrap og bank dem flade med en kagerulle eller kødhammer.

Kog broccoli buketterne i 1 min for at få lidt af den bitre smag ud. Skær peberfrugten i skiver.

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.

Paner herefter kyllingebrysterne i først mel, dernæst pisket æg og til sidst i panko rasp.

Læg kyllingebrysterne i din AF kurv, spray med olie og sæt i gang fra kold AF med 200 grader i 7 minutter. Vend kyllingebrysterne, spray den anden side med olie og giv 7 minutter mere.

Tag kyllingebrysterne ud af AF kurven og pynt med broccoli og rød peber. Læg dem tilbage i kurven og giv 3 minutter ved 200 grader. Drys revet ost på og giv de sidste 3 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *