Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost
2 personer
Ingredienser:
2 stk kyllingebryst
Salt og peber
Olivenolie
1 pisket æg
Lidt mel
Panko rasp – opskrift på hjemmelavet panko rasp er her Panko rasp – perfekt til airfying
¼ broccoli i buketter
½ rød peberfrugt i skiver
Revet ost, evt light (jeg brugte light ost 16%, som ikke bliver så brun pga. lavt fedtindhold)
Fremgangsmåde:
Omvikl kyllingebrysterne med noget folie wrap og bank dem flade med en kagerulle eller kødhammer.
Kog broccoli buketterne i 1 min for at få lidt af den bitre smag ud. Skær peberfrugten i skiver.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Paner herefter kyllingebrysterne i først mel, dernæst pisket æg og til sidst i panko rasp.
Læg kyllingebrysterne i din AF kurv, spray med olie og sæt i gang fra kold AF med 200 grader i 7 minutter. Vend kyllingebrysterne, spray den anden side med olie og giv 7 minutter mere.
Tag kyllingebrysterne ud af AF kurven og pynt med broccoli og rød peber. Læg dem tilbage i kurven og giv 3 minutter ved 200 grader. Drys revet ost på og giv de sidste 3 minutter.