Panko rasp – perfekt til airfrying
Ingredienser:
1 franskbrød, evt. sødmælksbrød
Fremgangsmåde:
Alle skorper skæres af et lyst franskbrød. Skær brødet i stave og riv dem groft i en foodprocessor.
Spredes ud på en bageplade og kom i ovnen ved 100 grader i 3 x 10 minutter. Vend forsigtigt pankoen efter hvert 10. minut. Skru ovnen op på 150 grader og giv så de sidste 10 minutter.
Så er pankoen blevet tørret og kan kommes i en tæt beholder. Det er vigtigt, at der ikke kan komme fugt i beholderen. Man kan med fordel fryse det, så holder det sig længere
Pingback: Paneret kylling med broccoli, rød peber og ost - Airfryeropskrifter.dk
Pingback: Mini kyllinge chipotle farsbrød med bacon - Airfryeropskrifter.dk
Pingback: Pitabrød med kylling farserede løgringe, tzatziki og radiser - Airfryeropskrifter.dk