Frittata (italiensk æggekage) med et twist af pasta og skinke

Frittata (italiensk æggekage) med et twist af pasta og skinke

Frittata (italiensk æggekage) med et twist af pasta og skinke

1 frittata til 2 personer

Ingredienser:

200 gram skinke i strimler
4 cherry tomater i halve
1 håndfuld kogt pasta fra dagen i forvejen
½ finthakket rød chili peber (kan undlades)
75 gram frisk hakket spinat
Salt, peber
Olivenolie

Æggemasse:
4 æg
Salt, peber
Timian
1 håndfuld revet cheddar ost (ca. 100 gram)

Pynt:
3 skivet røget skinke
1 lille moden avocado eller ½ stor avocado

Fremgangsmåde:

Tilbered 3 skiver røget skinke i airfryeren i 5 minutter ved 200 grader fra kold airfryer. Se evt. fremgangsmåde her:

Stegt røget skinke

Kom lidt olivenolie i bunden af en ovnfast beholder/spingform/bagepande, der passer til din airfryer. Dernæst kommes skinke, cherry tomater, chili, pasta i mindre stykker over i beholderen. Start fra kold airfryer og giv 5 minutter ved 180 grader.

Kom det friskhakkede spinat i blandingen og giv yderlige 200 grader i 5 minutter. Rør et par gange undervejs, så spinaten bliver godt blandet med de øvrige ingredienser. Så forhindrer det også, at spinaten ikke flyver alt for meget rundt i airfryeren.

Bland æggeblandingen af pisket æg med ost og krydderier. Rør den i blandingen og giv ca. 180 grader ved 5 minutter. Tilberedningstiden kan variere alt efter hvilken form eller beholder du anvender.

Server med stegt røget skinke og avokado skiver ovenpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *