Côte du Boeuf - bøffernes konge

Côte de Boeuf – bøffernes konge

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Côte de Boeuf – bøffernes konge

Til 2 – 3 personer

Ingredienser:

1 styk Côte de Boeuf, 800 gram (Ribeye steak på ben)

Salt og peber

3 spsk. smør

Rosmarin kviste

Tilbehør: kødsnor

Fremgangsmåde:

Tag Côte de Boeuf’en ud af køleskabet 1 times tid før, så den opnår stuetemperatur.

Hvis der er en stor fedtkant på, skæres der et par snit i den uden at skære ned til kødet. Krydr den godt med salt og peber. Læg 3 klatter smør på og yderligere nogle rosmarin kviste. Snør det hele fast med kødsnor.

Læg Côte de Boeuf’en i airfryer kurven eller på en airfryer bagepande.

Indstil airfryeren på 200 grader og giv den 14 minutter. Herefter indstilles temperaturen til 160 grader og der gives ca. 8 minutter mere. Når kernetemperaturen har nået 55 grader, er den færdig.

Klip eller skær kødsnoren over og fjern både snor og rosmarin. Giv den et gavmildt drys med salt.

Côte de Boeuf’en skal hvile i 10 minutter og skæres herefter ud ved servering – gerne ved bordet

Tilberedt i en Philips XL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *