Kartoffel rösti med lufttørret skinke og bønnespirer i basilikumcreme Til 4 personer (der bliver ca. 7 -8 rösti, så de overskydende kan serveres ved siden af) Ingredienser: 4 skiver lufttørret skinke… [Læs videre]
Kategori: Forretter
Crostini med grillet pære, parmaskine, mozzarella og frisk basilikum Til 6 stykker crostini Ingredienser: 1 baguette olie 1 stor pære 1 frisk mozzarella kugle 6 skiver parmaskinke, eller anden lufttørret… [Læs videre]
Nem og sund tunmousse i små rugbrødstærter Til 4 styk Ingredienser: 80 gram rugbrød 80 gram mel ½ tsk. salt 60 gram cremefraiche 2 spsk. olie 1 spsk. vand Fedtstof… [Læs videre]
Hjemmelavede tarteletter med høns i asparges serveret med ristede rugbrødsstave Til 4 – 6 styk tarteletter Ingredienser: 1 rulle færdig butterdej Fedtstof til at smøre muffin formene med Fyld: 2… [Læs videre]
Mexicansk tapas med mini steak burgers og små majs tortillas Til 9 mini steak burgers og 7 små majs tortillas Ingredienser: 250 gram skært oksekød i tynde strimler, i alt… [Læs videre]
Croissanter med rejesalat, asparges og avokado 6 styk Ingredienser: 1 ds croissant dej til 6 styk 1 pisket æg 1 bæger rejesalat, 175 gram 200 gram kogte og pillede rejer… [Læs videre]
Souffle brød med skinke og asparges 2 styk Ingredienser: 2 pitabrød/2 skiver franskbrød Smør til brød 6 skiver skinke 10 friske grønne asparges 2 æggehvider 3 spsk salat mayonnaise 1… [Læs videre]
Asparges horn med hamburgerryg 6 styk Ingredienser: 1 pakke færdig dej til pølsehorn 6 skiver hamburgerryg eller skinke 12 friske grønne asparges 1 pisket æg til pensling Fremgangsmåde: Skær den… [Læs videre]
Indbagte friske asparges med bacon Til 6 styk Ingredienser: 2 butterdejs plader fra frost 1 pisket æg 12 styk friske asparges 6 skiver bacon Fremgangsmåde: Tø butterdejs pladerne op og… [Læs videre]
Laksetærte – passer til tærteform på 20 cm 2 personer (hovedret) 4 personer (forret/frokostret) Ingredienser: Dej: 15 g koldt smør 100 g mel 100 g kvark/græsk youghurt ¼ tsk salt… [Læs videre]