Croissanter med rejesalat, asparges og avokado
6 styk
Ingredienser:
1 ds croissant dej til 6 styk
1 pisket æg
1 bæger rejesalat, 175 gram
200 gram kogte og pillede rejer i saltlage
Peber
1 pk cocktail tomater
1 ds asparges snitter
1 avokado
2 forårsløg
Salatmix
Fremgangsmåde:
Rul croissant dejen ud og skær 6 trekanter. Rul hver trekant sammen til en croissant og pensl dem med pisket æg.
Forvarm airfryeren til 170 grader og læg croissanterne i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bage panden. Giv dem ca. 9 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem køle af.
Bland rejesalaten med halvdelen af rejerne og drys med peber og rør godt sammen. Gem resten af rejerne til pynt.
Lav et snit i toppen hele vejen ned langs af croissanterne uden at skære helt igennem.
Fyld hver croissant med lidt salat, 1 god spsk. rejesalat, 1 cocktail tomat i kvarte, 4 aspargessnitter, 1 par tynde skiver avokado. Pynt toppen og fordel med resten af rejerne og lidt forårsløg i tynde skiver.
Serveres med en salat af salatmix, resten af tomaterne, asparges og lidt avokado