Souffle brød med skinke og asparges

Souffle brød med skinke og asparges

Souffle brød med skinke og asparges

Souffle brød med skinke og asparges

2 styk

Ingredienser:

2 pitabrød/2 skiver franskbrød
Smør til brød
6 skiver skinke
10 friske grønne asparges

2 æggehvider
3 spsk salat mayonnaise
1 tsk røget paprika
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Smør pitabrødene med smør på den ene side. Læg dem i airfryer kurven eller airfryer bagepanden og giv fra kold airfryer 4 minutter ved 180 grader.

Fordel 3 skiver skinke på hvert pitabrød.

Bræk den træede ende af aspargesene og læg 5 asparges på hvert brød.

Pisk æggehviderne stive med en håndmixer. Bland salat mayonnaise med røget paprika, salt og peber. Vend forsigtigt mayonnaise blandingen i æggehviderne og fordel blandingen ud over de 2 brød.

Læg souffle brødene i airfryer kurven eller airfryer bagepanden og giv 7 minutter ved 180 grader. Hvis de fylder for meget så lav et souffle brød ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *