Souffle brød med skinke og asparges
2 styk
Ingredienser:
2 pitabrød/2 skiver franskbrød
Smør til brød
6 skiver skinke
10 friske grønne asparges
2 æggehvider
3 spsk salat mayonnaise
1 tsk røget paprika
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Smør pitabrødene med smør på den ene side. Læg dem i airfryer kurven eller airfryer bagepanden og giv fra kold airfryer 4 minutter ved 180 grader.
Fordel 3 skiver skinke på hvert pitabrød.
Bræk den træede ende af aspargesene og læg 5 asparges på hvert brød.
Pisk æggehviderne stive med en håndmixer. Bland salat mayonnaise med røget paprika, salt og peber. Vend forsigtigt mayonnaise blandingen i æggehviderne og fordel blandingen ud over de 2 brød.
Læg souffle brødene i airfryer kurven eller airfryer bagepanden og giv 7 minutter ved 180 grader. Hvis de fylder for meget så lav et souffle brød ad gangen.