Tærte med blomkål og broccoli

Tærte med blomkål og broccoli

Tærte med blomkål og broccoli

Tærte med blomkål og broccoli

2 – 4 personer

Ingredienser:

Tærtedej:
15 gram smør
100 gram mel
¼ tsk salt
100 gram græsk yoghurt, 2%

Fyld:
¼ broccoli i buketter – eller rest fra dagen i forvejen
¼ blomkål i buketter – eller rest fra dagen i forvejen

Æggemasse:
¼ tsk røget paprika
¼ tsk stødt ingefær
¼ tsk stødt koriander
Salt og peber
2 æg
100 gram hytteost

Tærteform der passer i airfryer kurven

Fremgangsmåde:

Smuldr smørret ud i melet med fingrene. Tilsæt yoghurt og salt og ælt dejen sammen. Læg den i en frysepose og læg den på køl i ca. en time.

Smør en tærteform med smør. Hvis du har en slip-let tærteform, behøver du ikke smøre den med noget fedtstof.

Rul dejen ud, så den passer i formen og prik bunden med en gaffel. Kom tærteformen i kold airfryer og forbag bunden med 4 min ved 180 grader.

Skær blomkål og broccoli ud i små buketter. Hvis man ikke har en rest blomkål i forvejen skal blomkålen forkoges i ca. 7 minutter. Fordel blomkål og broccoli på tærtebunden.

Rør æggemassen sammen med krydderierne og fordel den over tærten.

Lav evt. en slynge af sølvpapir, så tærteformen er nemmere at få ind og ud af airfryer kurven. Kig hvordan under menuen tips og tricks.

Kom tærteformen i kold airfryer kurv og giv ca. 18 minutter ved 180 grader. Løft formen ud af airfryer beholderen ved hjælp af slyngen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *