Svensk pølseret med et grønt twist
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
4 kålpølser (200 gram)
1 stort rødløg
1 fed hvidløg
Olie
–
½ stor rød peberfrugt
½ aubergine
½ squash
–
1 glas kartofler
–
1 tsk. timian
1 tsk. rosmarin
1 tsk. cayennepeber (kan erstattes af paprika for mildere smag)
Salt og peber
2 dl. mælk
½ dåse tomat koncentrat (70 gram)
–
Persille
–
Fremgangsmåde:
Skær pølserne i skiver, løget i både og pres hvidløget. Kom lidt olie i bunden af en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Kom herefter pølser, løg og hvidløg i beholderen. Indstil airfryeren på 180 grader og svits det i 8 minutter, rør en gang undervejs.
Skær peberfrugt, aubergine og squash i tern. Læg dem i beholderen og rør det hele godt sammen. Giv herefter 10 minutter ved 180 grader og rør et par gange undervejs.
Skær kartoflerne i skiver eller tern og bland dem med det andet i beholderen.
Bland mælk, tomat koncentrat og krydderier. Hæld det hen over retten og bland det hele godt.
Giv de sidste 10 minutter ved 180 grader og rør et par gange undervejs.
Serveres med lidt persille på toppen
Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)