Porretærte på pastabund

Porretærte på pastabund

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Porretærte på pastabund

Til 2 personer

Ingredienser:

75 gram pastaskruer

Fedtstof til at smøre beholder

100 gram skinkestrimler

1 stor porre

50 gram revet mozzarella

3 æg

200 gram cremefraiche (hytteost kan også bruges)

½ spsk. oregano

Evt. lidt chiliflager

Salt og peber

Cocktailtomater

Persille

Fremgangsmåde:

Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter i kold vand, så de ikke klistrer sammen.

Skær porren ud i halve skiver, bland dem med skinkestrimlerne og pastaen i en skål.

Bland æg med mozzarella, cremefraiche og krydderier. Hæld æggemassen over skinke/porre blandingen.

Smør en beholder der kan være i din airfryer kurv med fedtstof. Hæld blandingen over i beholderen.

Sæt beholderen i airfryer kurven og indstil airfryeren på 170 grader. Giv porretærten ca. 25 minutter og rør i retten nogle gange undervejs.

Serveres med cocktailtomater og lidt persille.

Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email

4 tanker om “Porretærte på pastabund”

  1. Nok en god idé at tilberede på 170 gr, som der står i videoen. Jeg satte min airfryer på 180 gr, som der står i opskriften, og pastaskruerne blev temmelig mørkebrune, men dejlig sprøde

    1. Ups…..det var en trykfejl! Har nu rettet opskriften. Tak fordi du har gjort mig opmærksom på fejlen.

      Mange hilsner,
      Britt

  2. Hej
    Har lige fået min airfryer og bliver inspireret af denne side – men hvad mener du når du skriver beholder der passer – er det en folieform, eller ??? 🙂
    Mvh
    Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *