Porretærte på pastabund

Porretærte på pastabund

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Porretærte på pastabund

Til 2 personer

Ingredienser:

75 gram pastaskruer

Fedtstof til at smøre beholder

100 gram skinkestrimler

1 stor porre

50 gram revet mozzarella

3 æg

200 gram cremefraiche (hytteost kan også bruges)

½ spsk. oregano

Evt. lidt chiliflager

Salt og peber

Cocktailtomater

Persille

Fremgangsmåde:

Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter i kold vand, så de ikke klistrer sammen.

Skær porren ud i halve skiver, bland dem med skinkestrimlerne og pastaen i en skål.

Bland æg med mozzarella, cremefraiche og krydderier. Hæld æggemassen over skinke/porre blandingen.

Smør en beholder der kan være i din airfryer kurv med fedtstof. Hæld blandingen over i beholderen.

Sæt beholderen i airfryer kurven og indstil airfryeren på 180 grader. Giv porretærten 25 minutter.

Serveres med cocktailtomater og lidt persille.

Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *