Porretærte på pastabund
Til 2 personer
Ingredienser:
75 gram pastaskruer
–
Fedtstof til at smøre beholder
–
100 gram skinkestrimler
1 stor porre
–
50 gram revet mozzarella
3 æg
200 gram cremefraiche (hytteost kan også bruges)
½ spsk. oregano
Evt. lidt chiliflager
Salt og peber
–
Cocktailtomater
Persille
–
Fremgangsmåde:
Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter i kold vand, så de ikke klistrer sammen.
Skær porren ud i halve skiver, bland dem med skinkestrimlerne og pastaen i en skål.
Bland æg med mozzarella, cremefraiche og krydderier. Hæld æggemassen over skinke/porre blandingen.
Smør en beholder der kan være i din airfryer kurv med fedtstof. Hæld blandingen over i beholderen.
Sæt beholderen i airfryer kurven og indstil airfryeren på 170 grader. Giv porretærten ca. 25 minutter og rør i retten nogle gange undervejs.
Serveres med cocktailtomater og lidt persille.
Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)
Nok en god idé at tilberede på 170 gr, som der står i videoen. Jeg satte min airfryer på 180 gr, som der står i opskriften, og pastaskruerne blev temmelig mørkebrune, men dejlig sprøde
Ups…..det var en trykfejl! Har nu rettet opskriften. Tak fordi du har gjort mig opmærksom på fejlen.
Mange hilsner,
Britt
Hej
Har lige fået min airfryer og bliver inspireret af denne side – men hvad mener du når du skriver beholder der passer – er det en folieform, eller ??? 🙂
Mvh
Lone
Hej,
Tak for din besked!
Ja, det kan være en folieform eller anden ovnfast beholder. Prøv evt. at læse mine tips & tricks for at komme godt fra start https://airfryeropskrifter.dk/tips-og-tricks/
Mange hilsner,
Britt