Perfekt rosastegt okse culotte eller cuvettesteg

Perfekt rosastegt okse culotte eller cuvettesteg

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Perfekt rosastegt okse culotte eller cuvettesteg

Til 3 – 4 personer

Ingredienser:

700 – 800  gram okse culotte eller cuvettesteg

Groft salt

peber

Rosmarin kviste

Fremgangsmåde:

Afrens sener og hinder under og på siderne af stegen.

Skær det øverste fedtlag i tern uden at skære helt ned i kødet. Gnid stegen godt med groft salt og peber.

Læg stegen ovenpå nogle rosmarin kviste i airfryer kurven eller på airfryer bagepanden. Indstil airfryeren på 180 grader og giv den 25 minutter ved 180 grader.

Hvis man har en større steg, kan man evt. måle efter med et stegetermometer, om den har opnået den ønskede kernetemperatur på 55 – 57 grader. Hvis ikke gives nogle flere minutter.

Lad stegen hvile 15 minutter inden udskæring

Tilberedt i en Philips XL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *