Stromboli med spinat, skinke, ricotta og grillede peberfrugter

Stromboli med spinat, skinke, ricotta og grillede peberfrugter

Stromboli med spinat, skinke, ricotta og grillede peberfrugter

Stromboli med spinat, skinke, ricotta og grillede peberfrugter

Til 3 – 4 personer – En stromboli

Ingredienser:

1 færdig pizzadej
100 gram frisk spinat
7 mini peberfrugter, eller 2 almindelige peberfrugter
250 gram skinkestrimler
1 jalapenos i skiver (kan udelades)
olie

250 gram ricotta
100 gram revet mozzarella
Salt og peber

Olie til pensling

Fremgangsmåde:

Skær mini peberfrugter ud i halve og rens for kerner. Læg dem i airfryer kurven og spray med olie. Giv dem 7 minutter ved 180 grader.

Bland i en skål ricotta med mozzarella og krydr med salt og peber.

Skyl spinaten og pres den fri for væde og hak/klip den ud i lidt mindre stykker.

Rul pizzadejen ud og smør ricotta blandingen ud på dejen, hold den yderste kant fri. Læg herefter spinat, skinkestrimlerne, de grillede peberfrugter og jalapenos i skiver på.

Rul dejen sammen og pres enderne sammen. Hold sammenføjningen nedad. Lav 4 små snit i strombolien og pensl den med olie.

Form strombolien som et U, så den kan være i airfryer kurven. Læg den på bagepapir i airfryer kurven og giv den 14 minutter ved 180 grader. Vend forsigtigt og giv den 7 minutter mere.

Skær strombolien i skiver og server med salat.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *