Stromboli med spinat, skinke, ricotta og grillede peberfrugter
Til 3 – 4 personer – En stromboli
Ingredienser:
1 færdig pizzadej
100 gram frisk spinat
7 mini peberfrugter, eller 2 almindelige peberfrugter
250 gram skinkestrimler
1 jalapenos i skiver (kan udelades)
olie
250 gram ricotta
100 gram revet mozzarella
Salt og peber
Olie til pensling
Fremgangsmåde:
Skær mini peberfrugter ud i halve og rens for kerner. Læg dem i airfryer kurven og spray med olie. Giv dem 7 minutter ved 180 grader.
Bland i en skål ricotta med mozzarella og krydr med salt og peber.
Skyl spinaten og pres den fri for væde og hak/klip den ud i lidt mindre stykker.
Rul pizzadejen ud og smør ricotta blandingen ud på dejen, hold den yderste kant fri. Læg herefter spinat, skinkestrimlerne, de grillede peberfrugter og jalapenos i skiver på.
Rul dejen sammen og pres enderne sammen. Hold sammenføjningen nedad. Lav 4 små snit i strombolien og pensl den med olie.
Form strombolien som et U, så den kan være i airfryer kurven. Læg den på bagepapir i airfryer kurven og giv den 14 minutter ved 180 grader. Vend forsigtigt og giv den 7 minutter mere.
Skær strombolien i skiver og server med salat.
Tilberedt i Philips XXL