Cremet pastaret med steak, spinat, champignon, parmesan og rucola
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
300 gram frisk pasta (jeg lavede hjemmelavede penne pasta på en pastamaskine)
400 gram mørt skært oksekød afrenses for fedt og sener, f.eks. cuvette, culotte eller oksefilet
Olie
Salt og peber
350 gram champignon
1 rød frisk chili (kan undlades)
1 fed presset hvidløg
Olie
125 gram frisk baby spinat
250 gram mascarpone
250 ml fløde med jævner i, 15 %
½ tsk. stødt muskatnød
Salt og peber
2 spsk. revet parmesan
Hakket rucola
Tilbehør: En beholder der kan være i airfryer kurven/Philips bageform til XXL
Fremgangsmåde:
Spray steak strimlerne med lidt olie og krydr dem med salt og peber. Svits dem i airfryer kurven ved 200 grader i 6 minutter. Tag dem ud og læg dem til side.
Skær champignonerne i skiver og svits dem i airfryer kurven ved 180 grader i 10 minutter. Ryst en gang undervejs. Tag dem ud og læg dem til side.
Hak chili og pres hvidløg og kom det sammen med lidt olie i en beholder eller bageform, der kan være i airfryeren. Svits det 2 minutter ved 200 grader.
Sæt vand over til at koge de friske pasta, så det passer nogenlunde med at de er klar, når resten af retten er færdig.
Tilsæt herefter i beholderen med chili og hvidløg – mascarpone, fløde, muskatnød, champignon, hakket frisk spinat, salt og peber. Rør det hele godt sammen. Giv saucen 7 minutter ved 180 grader og rør et par gange undervejs.
Tilsæt steak strimlerne og rør det sammen. Sæt beholderen eller bageformen tilbage i airfryeren og giv et par minutter ved 180 grader, så det hele er varmt og klar til servering.
Bland de kogte friske afdryppede pasta med saucen, drys med parmesan, hakket rucola og server
Tilberedt i Philips XXL